piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Marszałku Marku Olbryś - czy zamierza Pan zlikwidować Szpital Zakażny ?

przegiecie bez kitu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Marszałku Marku Olbryś - czy zamierza Pan zlikwidować Szpital Zakażny

Kase za to 4lomza dostaje ale nie do tegostopnia a najwiecej tej sroki :( Jezu !!!

....aż się boję otworzyć lodówkę :)

don-key

forum albo czat :D

Re: Panie Marszałku Marku Olbryś - czy zamierza Pan zlikwidować Szpital Zakażny ?

ja czesto zaglądam na strone główna :D

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Re: Panie Marszałku Marku Olbryś - czy zamierza Pan zlikwidować Szpital Zakażny ?

Wybrać Leppera na prezydenta?

:D

Ani mi się ważcie. :P

Słyszałem ,że ten pan ma porządne poparcie od OJCA, a kto jest jego tatusiem zgadnijcie sami

Do Edy'ego
Oświeć mnie. Czyżby M. T. Kamiński znów kandydował z łomżyńskiego? Kamiński jest moim "idolem" więc jestem tym zainteresowany. Z tym Nowogrodem to świeża sprawa?

Treść jest ukryta

nolneim mozesz na mnie liczyc !! troszke furke podczyscze i bede na 100% !! do zobaczenia w Niedziele !! przybywajcie całymi rodzinami !!

Sam tytuł mnie aż wstrząsa.
Dziewczynki...
A po drugie, o tym panu świadczy już sam fakt, że z nickiem konczącym sie wymowną liczbą 40, co napewno nie oznacza numeru mieszkania, poszukuje dziewczyny.

A może za kobietą byś sie czlowieku rozejrzał?
Skąd ten pęd do szukania dziewczyn u facetów w takim wieku?

I jeszcze jedno, jak sie szuka, to nie tylko ze względu na wygląd (i ewentualny przebieg - cokolwiek to znaczy) ale również ze względu na zawartość zwojów mózgowych i umiejętnośc posługiwania się nimi.

No chyba, że się szuka ot tak... dla zwiększenia dziewczynie przebiegu (tu sie powtórzę: cokolwiek to znaczy).

Pozdrawiam.
Anna

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org