Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poprawka LPR |
...to mam nadzieję, że po powrocie zostanie aresztowana za obrazę symboli narodowych i przykładnie os±dzona i ukarana.!!!!!!! Cypi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poprawka LPR |
Leci samolot i nagle zaczyna spadać, pilot postanawia wywalić wszystkie bagaże ale i to nie pomaga, kto¶ musi wyskoczyć. Wstaje obywatel USA i mówi "superman batman spiderman to amerykanie ja też nie będe gorszy, tylko najpierw wypije cał± whisky i przelece wszystkie bl±dynki" - robi tak i z okrzykiem "United States of America" wyskakuje, jego heroizm również nic nie daje więc podnosi się francóz i mówi "nigdy nie byli¶my gorsi od amerykanów, wyskocze tylko muszę wypić wszystkie wina i przelecieć wszystkie brunetki" robio tak i z okrzykiem "viv la france" wyskakuje. Niestety samolot nadal spada wszyscy patrz± na POLAKA, który wstaje i mówi "no dobra dobra, ale musze wypić wszystko co jeszcze zostało i przelecieć wszystkie kobiety" robi to, po czym z okrzykiem "niech żyje Mozambik" wywala murzyna. andrzej jarota
|
|
... i do końca życia będzie musiał chodzić w stroju talibanki...
|
|
|
Juz moga wsiadac do samolotu nie czekajac na nastepny mecz, zeby sie bardziej nie kompromitowac.i powinni wracac pieszo do kraju, to dobrze by zrobilo na kondycje.
|
|
Zastanówmy się - co należy zrobić, aby poprawić bezpieczeństwo w Łomży. Może dobrym pomysłem s± wspólne patrole Straży Miejskiej i Policji. Temat o "korupcji" tak naprawdę to dotyczy ewentualnie tylko drogówki. Powinien być stworzony system premiowania policjantów za wykrywanie przestępstw - no i wyższe zarobki... Ciekawa jestem czy wyższe zarobki - wyeliminowały by "ci±goty" to nieuczciwych pieniędzy... andrzej jarota
|
|
Może stworzymy co¶ takiego jak "Internetowe biuro po¶rednictwa pracy" ?? Cypi
|
|
Czy Łomży jest potrzebna wyższa państwowa uczelnia???
|
|
Czyj pomnik powinien stan±ć w Łomży? --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Potwierdzam - wielki człowiek Propozycja numer 1
|
|
...ale jest kalendarz... :-)
|
|
Powiem krótko. Co¶ napewno da się zrobić. Nie koniecznie zbyt musi być w łomży, raczej na południu polski. Może jaka¶ produkcja ?. Mam pewien pomysł ,ale nie chcę go zdradzić ! . --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |