sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poprawka LPR

...to mam nadzieję, że po powrocie zostanie aresztowana za obrazę symboli narodowych i przykładnie os±dzona i ukarana.!!!!!!!

Cypi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poprawka LPR

Leci samolot i nagle zaczyna spadać, pilot postanawia wywalić wszystkie bagaże ale i to nie pomaga, kto¶ musi wyskoczyć. Wstaje obywatel USA i mówi "superman batman spiderman to amerykanie ja też nie będe gorszy, tylko najpierw wypije cał± whisky i przelece wszystkie bl±dynki" - robi tak i z okrzykiem "United States of America" wyskakuje, jego heroizm również nic nie daje więc podnosi się francóz i mówi "nigdy nie byli¶my gorsi od amerykanów, wyskocze tylko muszę wypić wszystkie wina i przelecieć wszystkie brunetki" robio tak i z okrzykiem "viv la france" wyskakuje.
Niestety samolot nadal spada wszyscy patrz± na POLAKA, który wstaje i mówi "no dobra dobra, ale musze wypić wszystko co jeszcze zostało i przelecieć wszystkie kobiety" robi to, po czym z okrzykiem "niech żyje Mozambik" wywala murzyna.

andrzej jarota

... i do końca życia będzie musiał chodzić w stroju talibanki...

http://www.joemonster.org/article.php?sid=1424&mode=thread&order=0&thold=0

Zbych

Juz moga wsiadac do samolotu nie czekajac na nastepny mecz, zeby sie bardziej nie kompromitowac.i powinni wracac pieszo do kraju, to dobrze by zrobilo na kondycje.

Zastanówmy się - co należy zrobić, aby poprawić bezpieczeństwo w Łomży. Może dobrym pomysłem s± wspólne patrole Straży Miejskiej i Policji.
Temat o "korupcji" tak naprawdę to dotyczy ewentualnie tylko drogówki. Powinien być stworzony system premiowania policjantów za wykrywanie przestępstw - no i wyższe zarobki...
Ciekawa jestem czy wyższe zarobki - wyeliminowały by "ci±goty" to nieuczciwych pieniędzy...

andrzej jarota

Może stworzymy co¶ takiego jak "Internetowe biuro po¶rednictwa pracy" ??

Cypi

Czy Łomży jest potrzebna wyższa państwowa uczelnia???

Czyj pomnik powinien stan±ć w Łomży?

---------------------------------------------
Lukasz

Potwierdzam - wielki człowiek
Propozycja numer 1

...ale jest kalendarz... :-)

Powiem krótko. Co¶ napewno da się zrobić. Nie koniecznie zbyt musi być w łomży, raczej na południu polski. Może jaka¶ produkcja ?. Mam pewien pomysł ,ale nie chcę go zdradzić ! .

---------------------------------------------
Lukasz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org