poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Petru pobiera 500+

ja kupuje w czas na herbatę, tanio nie jest ale i zwykła czarna i smakowe dobrej jakości

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Petru pobiera 500+

wykorzystoj dalej_ dobrze to robi

dzieki, pozdrawiam

Hej forumowicze !!! Jeżeli chcecie, aby nasze miasto Łomża znalazło miejsce na jednym z pól gry MONOPOLY, to zarejestrujcie się na stronie http://www.monopoly.pl/ i głosujcie na nasze piękne miasto. Można oddać jeden głos dziennie. Pozostało do końca 28 dni.

rudy błazen z druhem

Mam opla 1.8 ecotec z gazem mam zrobione 70 tyś i nie widze różnicy w pracy silnika. Oczywiście jak gaz do ecotec to tylko sekwencja silnik nie traci nic na mocy spalanie jest prawie identyczne jak na Bp oraz mniejsza awaryjnośc.

h_j ci w morde" buło paryska"

za radoscia ciesze sie i ne zartuje

wezyr, ja pracuje w banku i wciskam taki sam kit klientom jak Twój "doradca" z Deutsche Banku. Prawda jest taka, że jeśli chodzi o inwestycje długoterminowe czyli np systematyczne oszczędzanie (ryzyko straty jest tu teoretycznie zminimalizowane ze względu na uśrednianie ceny po jakiej kupujesz JU) to szansa na zarobek jest taka sama jak wygrana w lotto... Ani Ty, ani Twój doradca w DB, ani ja nie jesteśmy w stanie przewidzieć co przyniesie zysk przez kolejne 10 czy 20 lat. Wystarczy powtórka z 2007 i 2008 roku i stracisz 50 % (lub więcej) tego co odłożyłeś przez kilka lat... Ale to nie znaczy że odradzam, sama też oszczędzam systematycznie od jakiegoś czasu ale nie wierze w to że na pewno zarobię, po prostu liczę na szczęście.

0

no sie nalezy

Marudo;-))))Otwórz oczy!Takich kobiet już nie ma.Nie znajdziesz takiej żony!!!Obudź się !!!

Mam czas jestem cierpliwy:):)

Nie spieszy mi się :):)

Na pewno znajdę :):):):)

No cóż muszę was opuścić na kilka godzin bo zgłosiła się jedna chętna :):):):)

Rozeznam się co i jak i wieczorem wam powiem :):):)

Ale na potencjalne kandydatki ciągle czekam :):):):)

Miłego dzionka moi mili :):):):):):):):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org