poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Feliks szczerzy zęby, policja zabija

Chyba piszesz o sobie;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Feliks szczerzy zęby, policja zabija

Automaty w autobusach? Łomża jest na to za mała, takie automaty to większe koszta MPK. Co za tym idzie podniesienie ceny biletów, a Łomża na tak małe miasteczko ma i tak niezłe ceny, Nie ma biletów dobowych ani weekendowych, miesięczne też ceny mają o sporo większe niż choćby w białym gdzie miasto jest kilka razy większe. Przydały by się albo podwójne autobusy na 8,10 itd. albo więcej autobusów w h rannych i popołudniowych.

chyba za duzo filmow Science fiction...

To jeszcze jak zakompleksione siedzą, to nie jest źle, bo jeszcze mają jakiś samokrytycyzm w sobie :)

Siedlce są takim samy na wielkość miastem jak Łomża.
Bywam tam częstą i automaty się sprawdzają rozmawiałem z Dyrektorem Siedleckiego MPK.

rudy błazen z druhem

W Piątnicy jak w sękaczach nie wiem ale pewnie też nie prawo pracy nie istnieje! W pozostałych jak na początku w temacie i nie polecam!

tak wogole to po co zakladasz taki temat jesli ciebie nie dotyczy mi sie wydaje ze dotyczy i to bardzo tylko wstydzisz sie przyznac a nie ma czego duzo ludzi na to cierpi i w kazdym z nas jest czasem taki dzien w ktorym wydaje nam sie ze to depresja nic nam sie nie chce zadnych planow w przyszlosc marzenia o ktorych myslisz i tak nigdy sie nie spelnia brak pozytywnej energii narastajace problemy z ktorych myslimy ze juz nie wyjdziemy a to tylko zly dzien i czarny chumor ale to minie i to!

Witam!

Krótkie pytanko do ludzi w temacie.
Jaką szkołę paralotniową polecacie? Może ktoś ma doświadczenie lub porównanie.
Lepiej zrobić szkolenie w górach czy za wyciągarką (raczej myślę o górach)?
Ewentualnie może jakieś rady/uwagi w tym temacie.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Hej polecam panią doktor Malinowską chodze już do niej dwa lata i jestem bardzo zadowolona jest bardzo miła i kultularna a do tego zna się na rzeczy. Jak chcesz adres i numer telefonu lub masz jeszcze inne pytania to daj znać napisze. Pozdrawiam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org