Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wg papieża nie jesteście chrześcijanami |
Kokosz jako porządny obywatel tego kraju spisz blachy i zadzwoń to nie ormowanie tylko się nazywa donos obywatelski
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wg papieża nie jesteście chrześcijanami |
konsekwencji w twoich czynach nie widze jak coś robisz rób do końca ta fionix coś nie za bardzo ale green intrygująca i to bardzo
|
|
Koksz dobrze prawie. Polać mu.
|
|
areczek,a może ten P.Jemielita z synem Ci go naprawia?
|
|
a streaming mi się zawiesza nie moge odsłuchać radia maryja jedyne wolne media w Polsce a ty nie słuchasz to jaki z Ciebie katolik?
|
|
Noszę soczewki od 7 lat i po wypróbowaniu wiekszosci osobiście polecam Softlens 59. Oczywiscie to indywidualne. u łomżyńskich optyków nie kupuję. polecam stronkę hamerlik.com, jeszcze nigdy mnie nie zawiedli a i ceny są niskie. pozdrawiam, j.
|
|
Po prostu wsadzę ci do gęby to moje przyrodzenie a ty poprowadzisz mnie do poradni przez miasto:):):) A tak poza tym to twój apel zgłosiłem już na policję . :):):):):) Więc spodziewaj się lada dzień puk puk do drzwi . A w ramach wdzięczności tatuś z mamusia nauczą cię korzystać z neta gnoju :):):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |