Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Który z polityków godnie by reprezentował interesy Łomży? |
Vladuś, No toć przechodziłam obok (Konstytucji...?), nie zaprosiłeś mnie do sirodka, więc uznałam, żeś zapracowany z deczka...:).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Który z polityków godnie by reprezentował interesy Łomży? |
tak.... Nadzieja w dniu :) 103,6 FM :) Alllinka tego radia możesz posłuchać przez necik www.radionadzieja.pl
|
|
buahaha... hip-hop to sciema. floorek to gej. tyle na ten temat :D
|
|
Jeśli mieszkasz w domku jednorodzinnym to możesz rozważyć oferte firmy technik:)
|
|
A mi się wydaje, że aparaty sa modne. Nie mm dużej wady, nawet tego nie widać, ale wysunięty ząbek mi przeszkadz. Zawsze robię takie dziwne miny. Krzywię tą biedną buzię i mam wrażeni, że jeśli tego nie naprawię to będzie to postępowało
|
|
"Płacę 59 zł za 120 gb/s." Kurcze dobry ten internet maja w tej firmie, w ciagu sekundy bym ca ły dysk mogl zapelnic, tylko szkoda że szybciej niż 10 MB/s to ja na dysku nie moglbym tego zapisac. Internet idealny do sciagania filmow ! w ciągu sekundy sciagnalbys około 170 filmów :) I to jeszcze za tak niską cene...mmm...ciekawe :)
|
|
Spróbuj u ,,Kubusia" w Piątnicy jak się jedzie z nowego mostu w strone Drozdowa.Facet jest do rzeczy i idzie się dogadać jeśli chodzi o cenę.Na senatorskiej też niczego sobie instalacje zakładają.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |