sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szlachta w polityce łomżyńskiej

Ale ortografii i gramatyki to Ciebie tam nie nauczyli. Ponadto używasz słów, których znaczenia do końca nie znasz ("[...]o nieksazitelnej osobowosci,wyrachowany i kulturalny." - te wyrachowany pasuje "jak pięść do oka"). Ogólnie wypowiedź potłuczona.
Przereklamowana szkoła... skoro byłeś w stanie ją ukończyć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szlachta w polityce łomżyńskiej

Las Jednaczewski --> Jednaczewo --> Szablak --> Nowogród, droga w zasadzie wzdłuż Narwi, mały ruch, jest na co popatrzeć.
Dalej za Nowogród wedle uznania i sił: Jurki, Dobry Las itd, lub Zbójna i dalej albo przez most na Pisie powrót przez Kupnine, Chludnie, Włodki, Pęza, Czarnocin i Piątnicę - też szlak turystczny, chyba czerwony, część tego o którym pisze Maciek. Już się nie mogę doczekać kiedy wskoczę na rower, ale chyba nie prędko bo mam kontuzję nogi.

przytocze tu słowa Andrzeja L. "ptysiu musi odejść!!!"
:P

Pozdrawiam.

Ptysiu to spoko gostek, też lubię tego dzieciaka :) na początku może mniej, ale powiedzcie, czym byłoby to forum bez naszego Ptysia?

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Dobra koncz i niezasmiecaj tu forum jutro pogadamy.

Treść jest ukryta

"Hamlet" , W. Shakespeare :)
Pozdrawiam

Nie czytałam i jakoś mnie nie kusi... Nie ten gatunek - może to wstręt do sensacji pod każdą postacią...
Teraz czytam po raz wtóry (rzadko to robię - z reguły czytam jednokrotnie...) "Tam gdzie spadają Anioły..." i po raz wtórym zachwycona... Ta książka to takie moje deja vu :)

Ogaksyr, Lustrzanko Ty moja,

Też wierzę w jednego Boga, a raczej staram się wierzyć, ale różnie mi to wychodzi - na ogół marnie...:(
Za mało się staram zapewne, wynajduję rozmaite usprawiedliwienia typu zmęczenie, zły los etc.

Miejsca w Łomży nie znam, temat fotki też mi nie przychodzi do głowy, ale za to rozpoznaje bohaterów ze zdjęcia.
Za ladą stoi żona keicama, bo ona ma zawsze ostatnie słowo, a więc lubi pewnie być na początku. Za nią stoi Ryskago, bo zastanawia sie jak ja wypchnąć i zająć jej miejsce. Zaś ten facet to nikt inny tylko Ogaksyr i dlatego patrzy w inną strone niż Ryska.

cycq anieczytałem ale przeczytam i niech cie niezatka.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org