niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Macierewicz: Kask Stocha to oddanie hołdu poległym pod Smoleńskiem

mogę tanio napisać. jakich wierszy potrzebujesz? rymowane? białe? smutne? romantyczne? nastrojowe? śmieszne? straszne?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Macierewicz: Kask Stocha to oddanie hołdu poległym pod Smoleńskiem

w lomzy nie ma takich miejsc. a jak są to porobiły sie z nich meliny

Pezet to przykład porażki organizatorów... To jest gwiazda? Dobre, bardzo dobre...

Psycholog nie jest lekarzem dlatego nie zajmuje się osobami chorymi jak psychiatra, ma inne zadanie. Przedmiot psychologii jest inny niż przedmiot psychiatrii. Mimo że są spokrewnione ze sobą i zajmują się także człowiekiem którego funkcjonowanie jest zaburzone, to w inny sposób. Do psychiatry pójdziesz jeśli będziesz miał np depresję po to żeby się leczyć, psycholog może jedynie w trakcie wywiadu stwierdzić ze to depresja i wtedy odsyła Cię dalej. Natomiast jeśli problem będzie np taki że w Twojej rodzinie pojawiły się jakieś problemy bo np zmarło dziecko i rodzina nie potrafi przejść żałoby i sobie z tym poradzić to z tym pójdziesz do psychologa i tam odeśle Cię psychiatra bo to nie jego działka. Albo odnośnie tej depresji, jeżeli jeden z członków Twojej rodziny choruje na depresję to wtedy psycholog pomaga całej rodzinie umieć znaleźć się w tej nowej sytuacji, uczy jak pomagać choremu i jak sobie najlepiej radzić na co dzień. Czy teraz widać różnicę?

Witam.To jest zaproszenie do gry: http://odlotek.pl/zaproszenie/71398
Ja za to nic nie otrzumuję więc chcę tylko polecic fajną grę.

Witam!!potrzebuje psa shih tzu (rozpładniacza):) Łomża i okolice

zalezy mi na czasie

witam czy ktos wie kiedy bedzie kolejna edycja tego projektu Moja własna firma, gdzie mozna dostac 40 tys złotych

taaa dostaniesz ...kopa na rozpęd prędzej :-]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org