poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rozpoczęła się właśnie ....

WITAM MOZE KTOS WIE GDZIE I NIE DROGO ZAMOWIC KATERING NA KOMUNIE?Z GORY DZIEKUJE

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rozpoczęła się właśnie ....

@kaszusza, jeśli wiesz, że JAKAŚ CZĘŚĆ Polków za granicą zachowuje się źle, to znaczy, że tam byłeś/aś, co oznacza, że widziałeś/aś również co tam się dzieje z powodu nadmiaru takich narodowości jak hindusi itp. Jeśli nie dostrzegasz w tym co się dzieje nic złego, to znaczy, że mało widziałeś/aś ;)

- Brama Napoleona
- Łomżyński cmentarz (jeden z najstarszych w Polsce)
Jeśli interesuje cię przyroda, możesz odwiedzić w Giełczyniaku rezerwat "Dębowe Góry", niesamowite miejsce.
- Biebrzański Park Narodowy i twierdza Osowiec

Gal nigdy nie mów nigdy bo się kiedyś zdziwisz, skoro piszę znaczy wiem. Nie snuję domysłów w tej kwestii. Racja, reszta niećwiczących rozrabiała, paliła papierosy na zewnątrz i nie tylko papierosy. Do tego stopnia "rozrabiali", że czasami się pojawiała policja, tylko gdzie wtedy byli nauczyciele? Co do zostawiania, grup pod opieką a raczej bez opiekuna prowadzącego zajęcia..tu można polemizować na temat tego NIGDY. Kulturą osobistą wykazują się ci którzy tutaj na tym forum jadą po wszystkim i po wszystkich, często nie przebierając w słowach, więc tutaj radzę ostrożnie z oceną kultury osobistej i nie mojej TYLKO wielu użytkowników TEGO FORUM.
A Ty lomza23 naucz się pisać, kibice ŁKS też powinni tą umiejętność posiadać.
Błędu nie wytykam, tylko się z nich wyśmiewam to różnica. Ogólnie mój stosunek do tego o czym tutaj jest prześmiewczy i nie dziwi mnie, że tego nie zauważyłeś.
Mi to po prostu lotto :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org