Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Agent Tomek |
Polecam Tabex ! Naprawdę działa po trzech dniach brak chęci na papierosa choć przed kuracją szła z dymem paczka dziennie. Jadnak gdy po tym okresie zapalimy nałóg wraca. Dlatego trzeba oprócz leku mieć i chęć na rzucenie palenia. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Agent Tomek |
laska niczego sobie
|
|
|
proponuje Nergala, beda zachwyceni(zwlaszcza starsze pokolenia) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
http://demotywatory.pl/620296/Komunia-2050 nie bójcie jeszcze nie jest tak źle, pomyśleć co będą chciały za 100, 200, 300 lat :|
|
|
tylko wyrośnięte cioty chodzą do sądów (kiedyś do mamusi) na skargę bo se w życiu przeważnie rady nie dają
|
|
Człowieku, a kiedy został hucznie otwarty basen??? Przez tyle czasu nie można porobić reczy, które powinny byc zrobine na tip = top???
|
|
:/ co Ty pie*rdolisz ?
|
|
My dostaliśmy piękny witraż małego Aniołka na łańcuszku z wygrawerowanymi życzeniami i imieniem dziecka od Chrzestnego. Można taki prezent zamówić w Pracowni Witraży w Toruniu. Koszt zależy od wielkości, ale trzeba przyszykować ok. 200 zł. Witraż mogą wysłać pocztą. Bardzo oryginalny prezent.
|
|
VX_2100 - już Brzeczyszczykiewicz Tobie odpowiedział a ja jeszcze dodam, że już mieli chyba wystarczająco dużo czasu, żeby "spokojnie" pracować. Przyszedł czas, żeby tą spokojną pracę zacząć podsumowywać, a widać to nawet po tym, że coraz więcej ludzi się wypowiada na temat MOSiR'u i jego "pracy". Ciekawe, czy Twój szef w pracy, za którą Ci płaci, też by miał do Ciebie taką cierpliwość? tunia - odpowiedz mi, na te pytanka: 1. Ile Twoim zdaniem powinno się jeszcze dać czasu wykazać MOSiR'owi? 2. Co Twoim zdaniem MOSiR (bo napisałaś że to jest dla Ciebie ważne ) robi i w jaki sposób stara się żeby było OK? (jakieś konkrety) ps. "Jak go nie było to nie zauważaliście żadnej różnicy..." - Jak go nie było, to i nie było takich problemów i nikt głópot nie wymyśla, przynajmniej ja widziałem jak dzieciaki z ŁKS'u przez ulicę przebiegają na klepisko po 2-giej stronie ulicy, mimo iż są boiska do treningu na terenie stadionu. Myślisz że sobie Tą "głópotę" wymyśliłem, czy było tak faktycznie? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Zapodaje dietę redukcyjną jaka używają kulturyści przed zawodami, rotacja węglami: Na wagę ok 110 kg. Np. jeżeli trenujesz siłownie np 4 razy w tyg. niski - poziom węglowodanów średni - poziom węglowodanów wysoki - poziom węglowodanów poniedziałek - trening (średni) wtorek - trening (średni) środa - wolne (niski) czwartek - trening (średni) piątek - trening (wysoki) Sobota - wolne (niski) niedziela - wolne (niski) Teraz dieta: Niski: 1. 125g płatków na wodzie + białka jajek 15szt (można omlet zrobić) 2.300 g piersi + warzywa 3.100 g ryżu + 300 g piersi 4.300 g piersi + warzywa 5.100 g ryżu + 300 g piersi 6.wołowina 300 g Średni: 1.100 g płatków + 15 białek 2.100 g ryżu + 200 g piersi + warzywa 3.100 g ryżu + 200 g piersi + warzywa 4.100 g ryżu + 200 g piersi + warzywa 5.100 g ryżu + 50 g izolat białka 6. 200 g piersi Wysoki: 1.100 g płatków + 8 białek 2.100 g ryżu + 140 g piersi+warzywa 3.100 g ryżu + 140 g piersi+warzywa 4.100 g ryżu + 140 g piersi+warzywa 5.100 g ryżu + 35 g izolat białka 6.100 g ryżu + 140 g piersi W każdym stopniu masz 2480 kalorii. Kurczaka smażysz na Pamie (bezkaloryczny olej lub gotujesz na parze) Bardzo ważne - nie używasz tłuszczów (oleju itp) Po 3-4 tyg diety można dodać kwasy omega 3,6,9 do posiłków. Dieta monotematyczna, ciężka lecz skuteczna, ale musisz codziennie robić aeroby, nawet w dni wolne od treningu siłowego. Zaczynaj od 30, 35min i dojdź do 50-60 min. Najlepszy jest rower lub spacer na bieżni - puls ok 120 (staraj sie otrzymywać stały). Jak chcesz zrobić mega wycinkę rób aeroby rano na czczo (50min) i wieczorem przed snem (50 min). Do tego oczywiście glutamina i aminokwasy złożone BCaa. Mnóstwo wody niegazowanej, możesz popijać sobie od czasu do czasu Colą zero, pepsi Light i napoje Lifta - słodzone wszystko aspartamem (także na własne ryzyko) ale przy tej diecie jakiś normalny smak czasami się przyda. Najważniejsza jest wytrwałość i determinacja - a rezultaty przyjdą same.
|
|
ooo ja tam bardzo chętnie bym się wybrała.. w Białym miał być chyba tydzień temu, no ale z powodu żałoby został koncert odwołany.
|
|
gadaja, -az jezyk im sie pla,cze :p
|
|
hahaha a to peszek xD
|
|
Serdecznie Zapraszam w imieniu organizatorów 01.05.2010 (sobota) na cykliczną imprezę Rozpoczęcie Sezonu Motocyklowego 2010 w Łomży. Plan Imprezy..... 10,00 - Zbiórka na Starym Rynku 12,00 - Parada ulicami Łomży 12,30-40 - Wjazd do Twierdzy Łomża (Rozpoczynamy majówkę) 14,30 - Pokazy ratownictwa Medycznego - symulacja wypadku drogowego z udziałem samochodu i motocykla 15,00 - konkursy - z nagrodami (np. tradycyjnie już ... Rzut silnikiem o Puchar Prezydenta Miasta Łomża) i wiele wiele innych - równie zabawnych Jeszcze raz serdecznie zapraszamy ...... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ktoś poruszył sprawę odejścia ratownika z pracy na basenie zapewne chodzi o mnie z końcem kwietnia nie przedłużam umowy o pracę. Od razu chcę zdementować pewne pogłoski. odszedłem z powodów osobistych na co dzień pracuję w innym równie ciekawym zawodzie który mi zabiera dużo czasu i wolny czas jaki mam chciałbym poświęcić rodzinie a co do reszty zarzutów nic nie zamierzam komentować to inni oceniają pracowników MOSIR-u i ja jako ratownik zapewne jestem też oceniany przez osoby korzystające z basenu. a jak jestem oceniany tego już nie wiem może ktoś mi kiedyś powie czas pokaże. na pewno jak ruszy plaża miejska będę tam widoczny albo w lipcu albo w sierpniu oczywiście jako ratownik. to jedno pogłoskę już mam nadzieję ze mamy już za sobą
|
|
Trzeba tylko chcieć i jeszcze raz chcieć . A będziesz tym kim chcesz.
|
|
Proszę o opinie o przedszkolu nr 2 na ul.polowej57b ,czy ktos z was prowadza tam dzieci,
|
|
ban
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |