sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Cisza wyborcza

oj troche bedzie :P:P:P bende musiał chyba w mniejszych cześciach to pisać np. jak czesław bo mi sie po miesiącu skączy to jak w takim tempie bende pisać P

Jaro

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Cisza wyborcza

...ufff ```

---
PGG

Re: Cisza wyborcza

Autor: ADALL (---.lomza.sdi.tpnet.pl)
Data: 13-03-05 20:34

Nie wiedziałem Maciek, że już nie pijesz. Z jednej strony trochę żal. Ale z drugiej, gdybyśmy się kiedyś spotkali, to i tak nie dogadalibyśmy się. Ja jak za dużo wypiję to od razu po angielsku gadam, a Ty przecież komputera ze sobą na tłumacza nie weźmiesz ?! :))

Ale jaja! ADALLku masz tę samą przypadłość co ja! I never drink - to moje hasło przewodnie :)).
Tyle, że odkąd jestem matką nie pijam wogóle, bo to nawet mi nie służy, organizm odrzuca... :)) Więc zadatków na alkoholika nie mam bynajmniej...

Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 12-03-05 02:17

Ps. Nie udawaj takiego abstynenta. Chłop który nie pije i nie pali to kozą śmierdzi .

Maciek,

A ten, który pije i pali - capem wali (za przeproszeniem wszystkich :))

Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl)
Data: 13-03-05 11:29

Dzieci biorą sie z kapusty tak sie kiedys mówiło !! :P teraz kazdy wie.

PTYSIU_BAWEŁNA

Ptysiu,
Grzesiu z kapusty się wziął!!! Sama widziałam :DDD

Ryskago

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org