Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cisza wyborcza |
oj troche bedzie :P:P:P bende musiał chyba w mniejszych cześciach to pisać np. jak czesław bo mi sie po miesiącu skączy to jak w takim tempie bende pisać P Jaro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cisza wyborcza |
|
Re: Cisza wyborcza |
Autor: ADALL (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 13-03-05 20:34 Nie wiedziałem Maciek, że już nie pijesz. Z jednej strony trochę żal. Ale z drugiej, gdybyśmy się kiedyś spotkali, to i tak nie dogadalibyśmy się. Ja jak za dużo wypiję to od razu po angielsku gadam, a Ty przecież komputera ze sobą na tłumacza nie weźmiesz ?! :)) Ale jaja! ADALLku masz tę samą przypadłość co ja! I never drink - to moje hasło przewodnie :)). Tyle, że odkąd jestem matką nie pijam wogóle, bo to nawet mi nie służy, organizm odrzuca... :)) Więc zadatków na alkoholika nie mam bynajmniej... Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl) Data: 12-03-05 02:17 Ps. Nie udawaj takiego abstynenta. Chłop który nie pije i nie pali to kozą śmierdzi . Maciek, A ten, który pije i pali - capem wali (za przeproszeniem wszystkich :)) Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 13-03-05 11:29 Dzieci biorą sie z kapusty tak sie kiedys mówiło !! :P teraz kazdy wie. PTYSIU_BAWEŁNA Ptysiu, Grzesiu z kapusty się wziął!!! Sama widziałam :DDD Ryskago
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |