środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lewackie k...rzucają butelkami z benzyną w uczestników marszu

19oL4f3k26 odstaw sterydy bo twoje marzenia nigdy się nie spełnią :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lewackie k...rzucają butelkami z benzyną w uczestników marszu

no :)

Iiiii tam robicie problemy z niczego!
Dla mnie serialek jest taką swoistą satyrą na współczesne biznesłómen i tak należy go traktować. Film jest fikcją to i nazwa miejscowości fikcyjna, a jakże .
Zgadzam się, że to zarazem niezła reklama dla Łomży - patrzajta: tera Łomża nam widnieje na pierwszej stronie onetu w miejscu, gdzie Polaki często zaglądają ;).
Ja tylko czekam, kiedy jeden z bohaterów zaprosi na apéritif Bandzula :D!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

mustapha: w większości się z Tobą zgadzam, ale:
„Taki mgr dopiero w pracy uczy się zawodu.”
- myślę, że technik też nie nauczy się jej wcześniej niż na stażu.
„dokładnie koleś nie wie o czym pisze”
- a możesz napisać dokładniej o co Ci chodzi? Myślę , że jednak trochę na ten temat trochę wiedzy posiadam i mogli byśmy trochę podyskutować.

drzewko_szczescia: nie zrozumiałaś mojego posta chodziło mi dokładnie o to samo co napisałaś. Pisząc, że technik "Nie może sprzedawać wszystkich leków." chodziło mi o to, że może obsługiwać klientów i sprzedawać im leki, ale są wyjątki których sprzedać nie może.
Teoretycznie tak powinno być, nie wiem jak ma się to w zastosowaniu w praktyce, ale jeżeli dana apteka działa zgodnie z prawem, technik już ma spore ograniczenie.
„No ale dzięki za Twoją mądrość, chociaż się pośmiałam :)”
- to dobrze, że poprawiłem Ci humor. Też lubię się śmiać. Niestety ja nie widzę w moim poście nic śmiesznego. Śmieszne jest tylko to, że zrozumiałaś, że technik może sprzedawać tylko takie środki przeciwbólowe, które są dostępne nawet w sklepach spożywczych.

akasha: „Chlopczyku... technicy farmaceutyczni maja czesto wieksze pojecie niz mgr”
- Chłopaczku, ale za przeproszeniem ch*j obchodzi takiego pracodawcę jakie o czym on ma pojęcie, ważne jest to, że nie ma na to papierka i nie może tego wszystkiego co może taki magister.
„Zapeniam cie ze technik ma kompletna wiedze o WSZYsTKICH lekach sprzedawanych w aptekach”
- mogę Cię zapewnić, że taki technik na 100% nie ma kompletnej wiedze o wszystkich lekach. Na rynku jest tyle przeróżnych leków, że nie wiem jak można posiadać kompletną wiedzę na temat leków sprzedawanych w aptekach. Farmaceuci muszą kształcić się przez całe życie, bo leki ciągle się zmieniają.

LPG to zło bo?

dobra beka się szykuje.)

dobrą kalkulację Ci Kojak zmajstrował.

w pszasnyszu <100km>skaczą sam się tam wybieram, www.tandemy.pl

ludziom z tej '' dobroci '' juz w du*** sie po przewracalo....
Ty cycolina wes sie za robote a nie jakiegos dancechalla wydumalas....

a ja jak bym miał jeszcze raz zakładać to w Piątnicy na nowo projektowanej u Wojtka Dyla 1,5 roku jeżdżę i zero problemów oby tak dalej

Dziękuje wszystkim za odpowiedzi wykalkuluje sobie wszystko jeszcze się przejadę po gazowniach i wtedy zdecyduje jeszcze raz wielkie dzięki :)

dziekuję za podpowiedz, widocznie dlaego tak długo szukaja pracownika

Ludzie to by chcieli za darmo jeździć nie dość że 1.3 to się ledwo turla to jeszcze go zgazować chce. Chłopie daruj sobie na gaz to tylko kuchenki dobrze grzeją.

Nie wiesz bo nie masz o tym pojecia... Jest lek i pelno jego odpowiednikow o tym samym skladzie. Technik musi wiedziec co sprzedaje ale tez czego nie sprzedaje. W medyku daja takie podstawy ze pozniej po przeczytaniu skladu leku wiesz co to i na co... Nie wymadrzaj sie wiec w temacie ktory najwyrazniej odbiega bardzo od twojej dziedziny... Piszac ze technik nie sprzedaje wszystkich lekow bo nie ma o nich pojecia osmieszyles sie totalnie...
Druga sprawa skoro pracodawcy nie chca zatrudniac technikow to czemu jest ich tylu we wszystkich aptekach?? Magistrow jest gora 2 jezeli apteka pracuje na zmiany a i to roznie bywa bo czesto mgr jest tylko na papierku... Dlatego jako ze po tym poscie napewno nie bedziesz wiedzial kto cie obsluguje czy mgr czy technik a jak sam napisales technicy nie znaja lekow, polecam omijac apteki szerokim lukiem i zaczac leczyc sie ziolami...
Pozdrawiam...

chyba ty.

Ja też nie polecam gazownika z Jarnut. Ja nazywam takich "wymieniaczami", jeżeli masz problem - to zamiast naprawić instalacje wymieni Ci wszystkie części na nowe :-) i zapłacisz za to słono. Wszystko da się naprawić - a jak się czegoś nie da naprawić - to trzeba poszukać kogoś, kto o tym nie wie - przyjdzie i to naprawi :-)
Polecam gazownika z Piątnicy na Nowoprojektowanej.

Ale wiesz, mężczyźni zazwyczaj mają problemy z rozróżnianiem barw :D tzn jak coś jest zielone to dla mnie jest zielone a kobiety kolor zielony dzielą na jeszcze na 10 innych kolorów :D
A tak w ogóle to o co chodzi z tym odróżnianiem odległości? Może mi ktoś to tak dokładniej wytłumaczyć?

zapytaj tych obcokrajowych

kobiecyinstynkt skasowałem tyle co ty od senatorskiej skasowałaś za reklamę hehe

ekonomiczny diesel :) LPG to **** ;), w ogole jest sens instalowac LPG do 1,3 polo ?

Gadanie o PG6, że jest "elitarne" to lekka przesada, nie powinno się tak wywyższać jednej szkoły nad inne.

Ale prawdą jest, że ta szkoła zmusza do myślenia. (nauczyciele są skorzy do współpracy z uczniem i lubią zainteresować tematem)
"W roku szkolnym 2009/2010 Publiczne Gimnazjum nr 6 im. T. Kościuszki może pochwalić się rekordową liczbą laureatów i finalistów konkursów przedmiotowych. Nasi uczniowie uzyskali 39 tytułów Finalisty oraz 36 tytułów Laureata w wojewódzkich konkursach przedmiotowych organizowanych przez Podlaskie Kuratorium Oświaty." (źródło: www.1lo.lomza.info)
Przy czym są tam 4-krotni i jeden 5-krotny laureat.
I wyniki egzaminu gimnazjalnego z roku 2009 się kłaniają. : )

Mówi się o niej, że jest stresogenna, ale osobiście tak nie uważam. (uhm, jestem absolwentką. Tak, wiem, że autor oczekuje na porady rodziców, ale chyba przyda się też jakaś opinia ucznia? ;) ) Trzeba umieć się odnaleźć, jak w każdym nowym miejscu.

Atmosfera miła i przyjazna, w szkole można się czuć bezpiecznie.

potrzebuje pomocy, miałem pęknietą łape prawą skrzyni biegów po wymianie zaczeło trzęść samochodem i kierownicą jaka może być przyczyna. dziękuje z góry za info.

gdyby było więcej chętnych można by jechać do białego na plac giełdy sam...

zgred u mnie będziesz miał najtańszy karnet a taki wycisk dostaniesz minimum 8 godzin dziennie 30 dni w miesiącu tylko w promocji za 1 zł polecam na areeobik i siłkię sił ci nie wystarczy gwarantuje

ciebie zrobili w kosciele... pajacu

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org