środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Katolicki zakaz grożny dla zdrowia/życia

u Ryśka na melinie...
miecho szur-bab sos. sikacz-pen

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Katolicki zakaz grożny dla zdrowia/życia

Ja jestem za centrum na bawełnie, wydaje mi się jak już ktoś zauważył że jak będą dwie galerie to obroty w butikach będą znacznie mniejsze niż w dużych miastach, zamawiane będzie mniej towaru i w konsekwencji nie będzie wyprzedaży z prawdziwego zdarzenia, było to już zauważalne w tym sezonie w białym, tam właściciele zachowywali się ostrożnie z zamówieniami i nie mieli nadwyżek ubrań które musieli by wyprzedawać po sezonowo. Ale na forum to sobie możemy popisać...

na ul. Farnej widziałem w komisie (lombardzie)

Rozumiem, że ludzie bali by się matmy, jakby była taka jak np 4 lata temu, od tamtej pory zarówno matma podstawowa, jak i rozszerzona każdego roku są coraz łatwiejsze... Obecna matura z matmy na poziomie podstawowym to chyba jakieś jaja są... Jeśli tak dalej będzie to niedługo dogonimy USA pod względem edukacji...

Nie chcę nikogo urazić, ale albo trzeba być skończonym idiotą, albo totalnym leniem i ignorantem, by tej matury nie zdać...

Jeśli jeździsz często to powinnaś pobierać paragon a jeśli to ci nie wystarcza to fakturę, bo masz do tego prawo, a tak dla przykładu to czasami też mam taki czas że wybieram taksówkę zamiast samochodu, lecz wtedy myślę tylko o szybkim dotarciu do celu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org