Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nocny stróż |
Ja nie jestem żadna młodzierz wszechpolska !! co wam odbiło ! chcialem się dowiedzieć coś na temat ale widać że unas mieszkają Żydzi Ruscy co za Stalinem i Hitlerem stali bRawo ! wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nocny stróż |
<<<===Weterynarz Fred :p====>>> macho
|
|
do +polak+ o takie rzeczy na tym forum to sie lepiej nie pytaj, bo w wiekszosci Ci co sie tu wypowiadaja to niedouczeni analfabeci, ktorzy nie wiedza sami o czym pisza. Uwazam ze wiekszosc wypowiedzi na tym forum to kompletna zenada, a ci co sie wypowiadaja,sa zacofani i potrafia tylko obrazac i wszystko krytykowac. Od dluzszego czasu zagladam na ta stronke i jak narazie zauwazylam kilka wartosciowych osob, ktorych wypowiedzi maja jakikolwiek sens. Pozdrwiam
|
|
Kochany cycq, bądź milszy dla ludzi ,nie mieszaj ich z błotem, traktuj z należytą powagą , to i sam będziesz tak traktowany. Co tak uwziąłeś się na tych kanarów, co oni ci zawinili. Oni też wykonują swoją pracę, jak ktoś poprzednio napisał, może jeden ci zawinił a ty psioczysz na wszystko i na wszystkich. Jak chcesz to potrafisz pisać bez błędów. Bez urazy. Życzę ci dobrego humoru, niech ciebie ta złość opuści. Pozdrowienia. wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą
|
|
AHAHAHAHAHAHAHAHA NO CO TY,NIE PISZ DO MNIE KOCHANY BO SOBIE TEGO NIE ZYCZE.A CO WAMN Z TYMI KANARAMI ?? ZADEN MI NIE ZAWINIL...PRAWDA WYKONUJA SWOJA PRACE,ALE NIE TAK JAK NALEZY BO BIORA W LAPE I PRZYCHODZA NAJEBANI DO ROBOTY.TYLE...A ADALL TO FANTASTA I TYLE Anthony
|
|
AHAHAHAHAHAHAHAHA NO CO TY,NIE PISZ DO MNIE KOCHANY BO SOBIE TEGO NIE ZYCZE.A CO WAMN Z TYMI KANARAMI ?? ZADEN MI NIE ZAWINIL...PRAWDA WYKONUJA SWOJA PRACE,ALE NIE TAK JAK NALEZY BO BIORA W LAPE I PRZYCHODZA NAJEBANI DO ROBOTY.TYLE...A ADALL TO FANTASTA wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą
|
|
no tak jednemu w Łomży ostatnio skończyła sie droga. Ale tylko z głupoty. Było to to ze trzy dni temu na skrzyzowaniu ulic legioonów dworcowa. Postanowił swoim Polonezem kumplom pokazać swoja klase /ha ha ha ha/ i prawym pasem dla skretu w prawo zaczął wyprzedzać jadacy srodkowym pasem pojazd. No i dupek nie wyrobił sie i wjechał na chodnik po drugiej stronie skrzyzowania a następnie odbiło go i uderzył w jadacy samochod. Ot takiego durnia to jeszcze nie widziałem ale wiedźcie na naszych ulicach jest ich wielu. Efekt trzy osoby ranne. adresuje to do pojebów spod znaku smierdzącej gumy.
|
|
cycq ja tez mieszkam w warszawie i zgadzam sie ze tam w srodkach tranportu miejskiego jest samowolka w nocy. Kanary po 22 bojo sie kontrolowac. Tylko ze w tych autobusach, tramwajach to nikt cie alkoholem nie poczestuje a co najwyzej da ci w morde albo zabierze komorke. Nie mowie juz o podpalaniu autobusow w czasie jazdy. Wiec nie pisz glupot. Raz sie przejechales autobusem w stolicy i uwazasz wiesniaku ze taki znawca z ciebie? A co do kanarow w lomzy to i tak kontroluja bardzo rzadko. Ja przez ponad 2 lata pracy w naszym miescie zostalem zlapany tylko raz a przez caly ten okres jezdzilem na gape do i z zakladu. Zreszto teraz juz nie jezdze w lomzy na gape, bo doszedlem do wniosku ze skoro stac mnie na bilet miesieczny w wawie to dlaczego nie mialbym kasowac biletow w lomzy. Pozdrowienia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |