niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Via Baltica: Prezydent Kaczyński broni z nami Rospudy !!!

EJ KOLES JEDZ NA SIKORAKA DO SERWISU STANIÓRSKICH I TAM CI POWINNI POMÓC !!!! POZDRO
AVIVA AVIVA AVIAV ŁKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Via Baltica: Prezydent Kaczyński broni z nami Rospudy !!!

emeryt2005... ja wcale nie obraziłem.. tylko dzieci się obrażają.
Właśnie sam powolutku zmierzam do tego, by otworzyć własną firmę - więc również nie chciałbym, by moi pracownicy się obijali. Ale jak zauważyłeś - ludzie sami bez podpowiedzi wiedzą jak to robić.
Ten post będący żartem, był też pewnym wybiegiem..... poza tym moja obecna praca polega na planowaniu pracy innych, organizowaniu działalności firmy i zaufaj mi.... można ludzi zmusić do pracy.
Chociaż dobrze wiem, iż jest to bez sensu. Każdy pracownik jeżeli ma co robić - to i tak to robi, a gdy nie ma - to bez sensu, żeby nawet udawał, że jednak coś robi.
Z zarobkami faktycznie - trudno się przebijać - który z nas zarabia więcej... zwłaszcza po tym - jak dziś zobaczyłem jak zróżnicowane są zarobki w naszym mieście (dotyczące tych samych profesji - różnica nawet kilkuset procent).

Dwie ostatnie linie tekstu - to nie żart.

Pozdrawiam

DoPrze! Witam jeszcze raz.
Mam do ciebie pytanie, jeżeli Wiesz jak ludzi zmusić do pracy, to może udzielił byś na forum kilka rad jak to zrobić. Jak piszesz jesteś doradcą i organizatorem pracy dla innych firm i twoje rady w tym temacie bardziej by się przydały niż uczyć obijania się w pracy. Uważasz że tak łatwo kogoś zwerbować do pracy, i jeszcze potem zmuszać go żeby wydajnie pracował. Niestety z niewolnika nie ma dobrego pracownika. A może byś jakoś ujawnił
i oficjalnie można było by skorzystać z Twoich rad. Chyba, ż nie zajmujesz się firmami kilkuosobowymi. Nie weź tego za obrazę.

Pozdrawiam.

Ps. Czy Ty uważasz że ta uwaga " zastanawia mnie fakt - od kiedy emerytów stać na internet" była w/g Ciebie słuszna, czy nie było to skutkiem obrażenia się na krytykę. A może inni na ten temat wypowiedzą się.

nar

Nie będę więcej zabierał głosu w tej dyskusji.,ponieważ tutaj jak się komuś przytwierdza i przytakuje, to jest wszystko w porządku, ale jeżeli ktoś usłyszy parę słów krytycznych pod swoim adresem, to w odpowiedzi wyciąga armaty najcięższego kalibru. Dawne dobre czasy PRL-u. Tak trzymać.

Pozdrawiam.

(........)

Co do tych koszy ,to ma Pan rację, już nie raz niosłem śmieci w kieszeni do domu. Może nasze władze pomyślałyby o zwiększenie ilości koszy na chodnikach. Az drugiej strony, czy nie zauważył Pan ile koszy zostaje powywracanych, szczególnie na przystankach czerwoniaków, przez młodzież wracającą z dyskotek. A, co do policjantów to jest ich u Nas za mało i w ogóle nie widać ich na mieście. Panu trafił się pewnie sporadyczny przypadek jak Pan zauważył policjanta wypisującego mandat za śmiecenie. Może w szkołach nauczyciele powinni uczulać uczniów na te problemy. Przecież oni są jeszcze młodzi i łatwiej ich nauczyć porządku niż nas dorosłych.

Pozdrawiam.

Czesławie doskonale pamiętam kiedy zacząłeś temat "Powróćmy nad Narew" bo śledzę każdy Twój post z tej serii od samego początku. Niemniej jednak moim skromnym zdaniem są to na tyle ciekawe zagadnienia że powinny mieć swoją własną zakładkę na 4lomza - dziwię się, że do tej pory nikt Ci tego nie zaproponował.

Pozdrawiam

nar

Znowuż źle zadane pytanie - nie co mamy, ale kogo...
Odpowiedź brzmi: Kapitalnych Ludzi !!!
:)

Ten jedyny przypadek, niestety, nie dotyczył Łomży... zdarzył się w Białymstoku.
Jeśli chodzi o poprzewracane kosze - to nie raz widziałem je na dachach przystanków autobusowych lub nawet - co gorsze - na środku ulicy (tak się bawi młodzież polska).

A może by tak zorganizować na wzór jesiennej akcji Sprzątania Świata, akcję Wiosenne Sprzątanie Swojego Miasta, zarówno przez dorosłych jak i młodzież szkolną. Kiedyś nazywano to czynem społecznym, dzisiaj można by nazwać to społecznym sprzątaniem.

Pozdrawiam.

Ma zowsze Łomża

Nie wyobrażam sobie połączenia tych dwóch szkół, dlaczego tylko ekonomia i pieniądze, przecież najważniejsze są dzieci - to one są przyszłością narodu, a chyba Prezydent Choiński o tym zapomina,

Nie rozumiem też dlaczego wszystko łączy lub zamyka, może wreszcie Pan Prezydent pomyślałby o otwarciu dodatkowewj placówki sprzyjającej integracji młodzieży. Najłatwiej jest zamknąć i zniszczyć ale coś stworzyć i zbudować to chyba nie na ,,barki" Pana Prezydenta.

Ale nic się nie martwcie za rok wybory, więc trzeba szybko coś zrobić nieważne co , jak , kiedy, byle coś. Ot i zasługa!!!!!!!!!!

A gdzie w tym zalozenia z ePolski? Po co bylo budowac te wszystkie BIPy, skoro sukcesywnie polski rzad dąży do sukcesywnego odcinania nas Polakow od internetu...

(........)

oprucz internetu co jeszcze zdrożeje ?

A o co tak właściwie chodzi? Ktoś kogoś zna/nie zna ?!? Nic nie rozumiem. Może ktoś powie, o czym ta dyskusja? Deklaracje na forum, że ktoś/kogoś zna/nie zna.... A kogo to obchodzi ?? Ryskago....... a co Ty taka załamana i przerażona ? -------- co się stało ?? Ktoś Cię zdekonspirował ? No przecież nie jesteś terrorystą islamskim, żeby się obawiać........, to o co tu chodzi ?

bagrmosen

No w sumie job masz rację. PG 3 nie ma zbyt dobrej renomy. ale zmniejszanie liczby szkół w najblizszych latach jest nieuniknione.

Ptysiu!
Wysil się się i napisz trochę dłuższy komentarz i uzasadnij go, bo widać że i nie każdemu chce się pisać.
Pozdrawiam.

Ma zowsze Łomża

NiemoralnieNormalna!
Dziękuję za zainteresowanie problemem. Co do wiosny, to już niedługo nadejdzie, słoneczko chodzi po niebie coraz wyżej, a na razie na jego brak nie możemy narzekać, jest coraz cieplej i to jest oznaka zbiżającej się wiosny. I dlatego chciałem zainteresować, choć co niektorych tym problemem, bo jak słońce rozpuści śnieg to wszystkie śmieci będą leżały w całej okazałości na wierzchu. A co do twoich spostrzeżeń, to nasza przyszłość rysuje się w czarnych kolorach. Każdy liczy na młodzież, a młodzież nie garnie się, ani do nauki. ani do pracy.
Pozdrowienia.

(........)

ptyysiu Ty napewno byłeś na 100dniówce będąc w gimnazjum...Studniówka była dla kazdego najlepsza i niezapomniana i nieważne gdzie miała miejsce!Zwracam szczegółną uwagę na studniówkę 2 LO gdzienauczyciele się stawili !o szczegóły pytajcie uczniów tegoż LO bo mnie zaraz oskarżą :P:P:P

No ja naprawde nie mam juz żadnego pomysłu co samochody na wode lub latające ?

(........)

Przeczytajcie w numerze 78 gazety bezcennej i tam jest ile osóbi jakie sklepy.

bagrmosen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org