Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Solidarni 2010 nową Solidarnością |
Słuchajcie. Wiele osob broni Czeczenów, wiele osob próbuje takze ich oczernic. Ja nie jestem ich zwolennikiem w Łomży gdyż uwazam, ze mamy i tak mnóstwo problemów w miescie a to co sie dzieje teraz zaostrza istniejący konflikt. Z Czeczenami jest tak samo jak z Polakami, sa ludzie dobrzy i źli. Ostatnio w piatek na Orlenie gdy stalem sobie na bezdotykowej zauwazylem jedna sytuacje. Cztery osoby, Czeczeni przy odkurzaczach czyscili samochody. W pewnym momencie zaczeli sobie piszczec na kostce. Gdy przyszedl do nich pracownik stacji i poprosil ich o spokój zaczeli sie smiac i gdy stamtad wyjezdzali jeszcze gorzej sie popisywali. Ale tak samo zachowują się tam Polacy. Po prostu ludzi nie powinno sie oceniac po narodowosci tylko zachowaniu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Solidarni 2010 nową Solidarnością |
W wakacje przed jednym z barów na południu 2 Czeczenów ostro pobiło kobietę.Polka bawiła się z nimi a gdy nie miała już pieniędzy na dalsze sponsorowanie została mocno skopana. Mam nadzieję że coś w końcu pęknie i sami weźmiemy sprawy w swoje ręce.
|
|
Dran: - nie twierdzę,że nasz naród jest nieskazitelny,ale wiem jedno - nie liczy na darmochę, tak się składa,że wytłukłem się po różnych krajach i jakoś tak abrdzo nie narzekają na nas.. dlaczego?? bo w gruncie rzeczy jesteśmy pracowitym słowiańskim narodem... a "oni" mają zaszczepiony w genach legatyzm i włączają na wszystko olewatory, mój ojciec kierował kiedyś grupą 25 rumunów,po dwóch dniach zostało 5ciu a wiesz dlaczego?? kombinowali na wszystkie sposoby aby wyłudzić kasę a nie zapracować własnyma ręcyma. To nas różni...
|
|
Dran nie mów, że w 2-3 lata będziesz miał dobrą hodowlę? Po takim czasie to może będziesz miał 2 psy, które zdobędą sporo tytułów, interchampionat itd i prawa hodowlane, co najwyżej. I to wątpliwe, bo pomiędzy uzyskanymi 1 miejscami musi minąć duży okres czasu, aby pies otrzymał championat. I sorry, ale przez 10 lat nie spotkałem hodowcy, który krył swoje suki psami bez papierów, często płacili oni grube tysiące za krycia zagraniczne, bo zależało im na dobrej linii i renomie hodowli. chyba, że mówisz o pseudohodowcach, który tylko chcą zarobić, a nie o hodowcach z zamiłowania.
|
|
Jak jusz muwilem Jasiu zdal prawo jazdy i tym razem mam pytanie : CZy ktos zamiawial np na allegro skorzany pokroweic na kierowicne do samodzielnego obszycia, jesli tak to muglby pokazac zdjencia jak to wylanda i powiedziec czy warto i czy latfo itp
|
|
-no chyba że to "jakaś prowokacja"mająca na celu...........................???nad tym też można rozważac...
|
|
Z jednym się mogę zgodzic z założycielem tego tematu"Inny znaczy wróg" Zastanawiam się kto jest ten inny,moim zdaniem inny to jest: -samotna matka na jałomużnie z mopsu -emeryci,renciści-tu nawet niema co pisać bo każdy wie jak jest To oni są największymi wrogami dla naszego panstwa przez ich "inność"są najgorzej traktowani w tym państwie.
|
|
A czy nie lepiej było kupić full opcję i całą w skórze? hehehe
|
|
to adamos ich zaatakował haha apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
wlasnie niech ta cala fundacja zglosi ten fakt na policje zanim dojdzie do tragedii. niech zglosza zamiary czeczenow bandytow
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |