Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co raz więcej postów krytycznych wobec obecnej władzy. Czy to początek końca? |
odradzam ci przysiege ze wzgledu na to ze papierosy to powazny nalog i lepiej sobi eodpusc ja palilem ponad 10 lat teraz nie pale od prawie 5 miesiecy i jest elegancko pomogla mi stronka www.rzuceniepalenia.pl , najwazniejsze to w glowie wszystko sobi erpoukladac i odpowiednio sie zmotywowac polecam tez ksaizke "eASY WAY TO QUIT SMOKING"("jAK ŁATWO RZUCIC PALENIE") podobno jest dobra chociaz osobiscie nei czytalem , powodzenia ?)@.)%.!(*(.?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co raz więcej postów krytycznych wobec obecnej władzy. Czy to początek końca? |
witam ponownie :) byłem w urzędzie i pytałem się co i jak.. kwotę jaką otrzymam za pełny miesiąc to 684,x... netto... a co dostanę to zobaczymy.. 13 wypłata :P
|
|
Re: Co raz więcej postów krytycznych wobec obecnej władzy. Czy to początek końca? |
njalepsze jest to ze wiekszosc z was byla tylko na jednej i teraz ja poleca :] rudy błazen z druhem
|
|
Widziałem :akcję;naszych strażaków 300m od ich głównej bazy w Łomży.palił się dach budynku jednorodzinnego takiego filmu nie wyreżyserowałby nawet Bareja-oni powinni grać w filmach komediowych a nie ratować życie ludzi.Jadą do pożaru z dziórawymi wężami,bez klucza do hydrantu jak by się dopiero uczyli.Na co wydajemy nasze pieniądze,czyżby i zawodowa straż podlegała pod gen.Pawlaka to by wiele wyjasniało.
|
|
madas5 tak mówisz o obrażaniu innych a sam to robisz,niech ta dyskusja ma już jakiś poziom
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy ty zrozumiesz kiedykolwiek, ze reakcje obronne u każdego człowieka są wywoływane zagrożeniem. Jestem pewien na 100%, że sam znajdując się w obcym kraju spotykając takich neofaszystów jak ty nosiłbyś co najmniej nóż przy sobie. To patologia rodzi patologię. I jeśli łomżyńska patologia (czyt. adamosxx) sieje taką nienawiść to nie należy się dziwić zachowaniom tych ludzi.
|
|
Byli w domu mojej koleżanki, masakra jakaś! okazało się że jej sąsiadka wynajmowała pokój/pokoje dla 2 czeczenów i polaka, którzy uprowadzili jakiegoś faceta z warszawy i żądali okupu, antyterroryści strzelali bo ten Polak zaczął uciekać, podobno znaleźli u tej babki tego porwanego gościa i jakieś karabiny, czeczeni którzy nie mieszkali w domu tej babki, a w sąsiednim domu zostali pobici i zaciągnięci na przesłuchania. To tylko kawałek tej historii
|
|
Bardzo fajnie się zaczyna w naszym mieście ... Sarama
|
|
bomin2 gdzie zdawałeś MS-a?w KWP Opole? ?)@.)%.!(*(.?
|
|
marcus 82 Życzę wytrwałości i pozytywnego nastawienia. Dziewczyna która ze mną zdawała WZ podchodziła dwa razy do MS i zaliczyła przy drugim podejściu. Człowiek uczy się na błędach i za rok będzie dobrze :))
|
|
hmmm a jakies linki do tej akcji? jak by cos sie dzialo to na necie juz by bylo dodzina 22 a to bylo o 12
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |