Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie doczekał emeryturki tuskowej |
Marian żeby wyznaczyc MS trzeba SAMEMU zadzwonić do kadr by ustalić Ci termin ! najlepiej jak najszybciej po zdaniu TSF bo teraz duzooo chcetnych i długooo sie czeka;) nie wiem czemu ty czekaz az sami zadzwonia;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie doczekał emeryturki tuskowej |
lejta sie ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Natalia00 co tu dużo gadać :) ssij fleta :D Głąb to Głąb ... ;P „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ja mam do sprzedania działkę w podgórzu 1300 m2 za 100 tyś. zł za metr wychodzi +/- 80 zł
|
|
Polecam p.Ewe z kazanskiej gabinet Cosmeo bo ostatnio obok otworzyl sie jakis nowy ma naprawde duzo wiedze i wie co robi
|
|
Tak mi powiedzieli w Komedzie Wojewódzkiej, że mam czekać na tel od nich! Sam też dzwoniłem, ale odp. była ta sama! Czekaj a zadzwonimy....Mówili coś, że jest tylko jedna sala komputerowa i wielu chętnych więc dlatego tak mozolnie to idzie! Ale pewnie fakt, że nie mam pleców robi swoje...
|
|
a co Ty wojto przyjaciol na forum szukasz? ja rozumiem ze wakacje sie zaczely i ze do szkoly dopiero we wrzesniu, ale moze zajmij sie czyms pozytecznym a nie gnijesz przy kompie :) zycie Ci ucieka a co do "rozmowy" to ja preferuje Face2Face Takos
|
|
To ze walka o venede trwa 10 lat to winna rady miejskiej i radnych ktorzy od 10 lat sie nie zmieniaja i bronia tych malych brudnych sklepikow. Ale dzis pozwolili na budowe obu galerii przy venedzie 6cioro bylo przeciw i 2 sie wstrzymalo wystarczy spojrzec na nazwiska i w nastepnych wyborach podziekowac zacofanemu towarzystwu z rady miejskiej a sa to: Alicja Bandzul, Mariusz Chrzanowski, Jan Kleczyński, Jarosław Kozłowski, Wanda Mężyńska i Bogumiła Olbryś – wszyscy z klubu radnych PiS. Dwóch pozostałych radnych tego klubu – Paweł Borkowski i Wiesław Grzymała – wstrzymało się od głosu.
|
|
jasiu smietana, ksero jasia smietany z onetu. sam sie wysil na cos oryginalnego przestrzelencu.
|
|
co ten post ma na celu, hmmm..??
|
|
"ZABRAKOWAŁO" hahahahahahahahaha to bylo BOSKIE :P xD BTW. Tak na marginesie mimo, że to nie moja sprawa, to uważam, że nieładnie jest mieszać w takie głupie 'spory' czyjąś rodzinę, zwłaszcza matkę...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |