poniedziałek, 04 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wojna ?

W życiu nie przypuszczałem, że to zrobię, ale muszę :) Zgadzam się z Tobą, Ptysiu, niestety, ale tym razem masz rację :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wojna ?

Pedalami to mozesz swoich kolezkow nazywac, dupku. Watpie zeby w naszym nietolerancyjnym (przez takich tepych chamow jak Ty) kraju doszlo kiedy kolwiek do takiej sytulacji gdzie dwuch geji obsciskuje sie na ulicy-zapewne ktos by im spuscil za to lomot. Oczywiscie dla mnie tez byloby to niesmaczne i zeczywiscie nie chcialbym zeby patrzyl na to moj syn(ale czy legalizacja zwiazkow homoseksualnych jest rownowazna z tym,ze wlasnie tak sie bedzie dzialo). Ja juz koncze dyskusje na tym forum, bo nie ma sensu rozmawiac z takimi idiotami jak MRS-do nich i tak nic nie dociera.....

hehe, jasna sprawa ptysiu91, poszukamy punciaka, ale bardziej wolałbym znaleźć tą Panią Instruktor...;)))

Poszukamy tego i tego hehe

apostata

>"Widziałem przypadek jak właśnie w Kia Rio pękła tylna szyba.... ot tak >sobie pękła. Nikt niczym w nią nie rzucił, nie było nagłego skoku >temperatury itp. itd. Sam się wielce zdziwiłem. Rozsypała się w drobny >mak. Sama z siebie. Mnie tylko przestraszyła:)"

a słyszałeś kiedyś że buda smaochodu cały czas pracuje?ja widziałem jak pekła syzba na zakrecie, w samochodzie Polonez, albo porozmawiaj z właścicielami Skody Faworytki Ci to coś wiedza o pękaniu szyb :P

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

następne spotkanie pewnie jak sie umówimy :)

sa jakieś propozycje?

Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem

bolek i lolek
albo
wilk i zajac

rondo imienia teatru lalki ;D hahahaha

Ktos kiedys o nas powiedzial, ze umiemy umierac za kraj, ale nie umiemy dla niego zyć.

Brawo Benia*. Kiedyś na 11 listopada kilku gnojków zerwalo z mojego bloku flage narodowa i ja spalili. Zal mi ich i naszego kraju majacego takich obywateli.

Pozdrawiam

:)

markac: Moze lepiej: skręt i przekręt :))

Dzwoniłem do brata z Białego, poweidział mi ze to nie z jego szkoly tylo z liceum elektrycznego. Maja pielgrzymkę archidiecezjalną maturzystów.

Również dołączam się do szczerych wyrazów współczucia.

Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem

Tragedia! az strach gdzies sie ruszyc .

[*] [*]

z tego co wiem do blue connect to lipa.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

W dzisiejszej Gazecie Współczesnej p.Bazydło zajął się tematem smrodu. Artykuł jest na poziomie... mniejszych stanów stanów mniejszych. Wynika z niego, że smród musi się powtórzyć, aby strażnicy zawiadomili inspektorat ochrony środowiska, jakby nie powtarzał się od lat. Zawsze w nocy, co wskazuje na nielegalność procederu. A swoją drogą, dlaczego straż nie sprawdziła chlewni przy Szosie do Mężenina skoro "sprawdziła wszystkie tropy"? Wystarczy tamtędy przejść z w miarę drożnym narządem węchu. To SKANDAL, żeby przez lata bezkarnie zanieczyszczać powietrze!!!i skandal, żeby metodami "jedna pani drugiej pani" załatwiać w 21 w. problem.Co robi inspektorat? czeka na zgłoszenia? a gdzie sam mieszka? na księżycu? a może jest wąchający inaczej?

Jacka i Placka.. na czasie w sumie ;)

To całe g***o wiesz.

To jest dobry internet pod warunkiem, że nie chce się na nim ssać filmów i gier 24h na dobę, a jedynie używac jako stałego kontaktu z np. firmą.

Neostrada oczywiście lepsza pod tym względem, ale jeżeli ktoś ma laptopa i musi mieć internet w każdym miejscu (samochodzie, pracy, domu itp) to blueconnect jest dla niego.

annamira:

Ja katoli!

Zuza

chlopa i baby

baby i lekarza ;d

Nie ma co

Św. Brunona i Św. Marcina

"rządzi" :D

ps. to tak w zwiazku z okresem wyborczym ;)

Zuza

ja proponuje ronda głupoty

Zuza

Wyprzedzał a pojazd wyprzedzany nie wiedząc o tym sam też zaczął wyprzedzać spychając autokar pod TIRA.
[*] [*]

taka tragedia aż mi łezki poleciały
wyrazy współczucia rodzinom ofiar

Zuza

oj to Cie trafiło chłopie, żeby aż tak?

Zbych

facet odwal się od policji drogowej. Sami załozyliście jej na morde kaganiec poprzez pieprzenie aby uprzedzali was o pracy fotoradarow radarów itp bo chce wam sie zabijac ludzi bezstresowo. Sami drzecie mordy ze za wysokie mandaty. Toscie wyprosili w sejmie taryfikatory i czy biedny czy bogaty czy bardziej winny czy mniej pałci tak samo.
Sami drzecie mordy aby pouczac a nie karac efekt taki ,ze za chwile robicie to samo i macie policje w dupie bo frajerzy zamiast przyłożyć to pouczyli. Martwicie sie o swoje dzieci a sami ciągniecie je za ręce przez jezdnie w miejscach jak najbardziej niebezpiecznych wbrew przepisom prawa o ruchu drogowym.
Na koniec drzecie mordy ze jest zle ale jak wjedziecie na droge to zachowujecie sie jak hamy i prostaki.

jak chlew to i obora

Zuza

obora- bydlo

lepiej neo
te blueconnecty itp to są takie do wyslania maila sprawdzenia notowan itd
blueconnect w warszawie i wiekszych miastach lepiej dziala niz w mniejszych np Łomża , i wtedy ten internet działa z prędkością 56kbps modem :)

więc Neo

rondo Toma i Jerrego xD

Zuza

witam wszystkich ;-)
Z wielką rodnością informujemy, że od tego roku akademickiego w Wyższej Szkole Agrobiznesu w Łomży zacznie funkcjonować klub nurkowy. Wszystkich zainteresowanych tematyką podwodną zapraszamy na prelekcje, pokazy filmów i zdjęć z naszych wypraw.
Do zobaczenia w Wyższej Szkole Agrobiznesu !
Pozdrawiamy
www.scubadiscovery.pl

nar

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org