poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niech sobie PiS otworzy własne linie lotnicze!!!

kafar211
a ty miałeś muliselect do sw ??

a może ktoś inny miał i może coś doradzić czekam na odp

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niech sobie PiS otworzy własne linie lotnicze!!!

W niedzielę wystąpi podróba zespołu Toples. Prawdziwy Toples to Marcin Siegieńczuk.

www.toples.com.pl

40zł na kazańskiej

Krotkie pytanie,jestes z Piatnicy??

nie narzekam na fryzjera na Długiej, niedaleko skrzyżowania z Krótką. moi znajomi też tam chodzą i wychodzą zadowoleni.

dobra kosmetyczka nie lekcewazy swoich klientek, nie wiem kto to pisal wyzej ale to moze ta Pani kosmetyczka, co rozumiesz przesz slowo dobra bo taka to ma pojecie o tym co robi ale i szanuje swoj czas i innych a nie robi cyrk

to małolat z 12 lat jest,taki śmieć

Jahwe- tekst - "Barca DZIŚ nie istaniała" z akcentem na DZIŚ, to nie są moje słowa, a akcent na słowo DZIŚ, oznacza, że jak ktoś ma słabszy dzień ( Ty na pewno też masz słabsze dni), to odrazu po jednym meczu skreślamy Tą drużynę? To że miała fuksa, że sędzia był ślepy, to już skandal jest? Cała Polska liga była ustawiana z meczu na mecz, a Ty Barce ganisz po JEDNYM słabszym meczu?
Jahwe- idź się modlić do Swojego boga.
ps. I zacznij czytać ze zrozumieniem.

To forum potrzebuje admina który ogarnął by ten cały syf jaki tu robicie. Idźcie jeszcze na ulicach ludziom przypominajcie.. Bo na pewno wszyscy zapomną.

P.S. Ja na meczu będę. :)

Działania niepożądane:
Większość działań niepożądanych wystąpiła na początku terapii, ich nasilenie oraz częstotliwość zmniejszały się z upływem czasu. Bardzo często: utrata apetytu, zaparcie, suchość w jamie ustnej, bezsenność. Często: tachykardia, kołatanie serca, nadciśnienie tętnicze, rozszerzenie naczyń krwionośnych (uderzenia gorąca), nudności, nasilenie dolegliwości związanych z guzkami krwawniczymi, ból i zawroty głowy, parestezje, niepokój, zwiększona potliwość, zaburzenia smaku. Mogą również wystąpić: reakcje nadwrażliwości (m.in. wyprysk, pokrzywka, obrzęk naczynioruchowy, wstrząs anafilaktyczny), trombocytopenia, plamica Schönleina i Henocha, migotanie przedsionków, napadowy częstoskurcz nadkomorowy, pobudzenie, depresja, napady padaczkowe, przemijające zaburzenia pamięci krótkotrwałej, niewyraźne widzenie, biegunka, wymioty, ostre śródmiąższowe zapalenie nerek, zapalenie kłębuszków nerkowych obejmujące tkankę łączną i naczynia włosowate, zatrzymanie moczu, zaburzenia wytrysku, zaburzenia orgazmu, impotencja, zaburzenia cyklu miesiączkowego, krwotok maciczny, zwiększenie częstości akcji serca, przemijające zwiększenie aktywności enzymów wątrobowych we krwi.

Godne uwagi jest to, że ma dobre kontakty z uczennicami he.

zpomnieliście o Hance Bielickiej !!!
będziemy mieli 2 baseny, są plany związane z budową hipermarketów, Via baltice . . . cierpliwości . . .

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

doobre;-D hahah

głupia ta baba....... widać, że z Białegostoku wieśniara "pole teleskopowe" :)
może 5 klas skończyła podstawówki (mi osobiście ten skecz się nie podoba - prostacko wieśniarski) !!!! Kicha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org