Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pańska wdzięczność za służbę |
Jest moze ktos na forum kto byl juz na szkoleniu podstawowym bo mam pare pytan?Jak tak to prosze o numer gg tej osoby bo mam pare pytan.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pańska wdzięczność za służbę |
hehe dobre sobie jasiu to ty się źle urudziłeś i cie nie wpuścili? Może ktoś jeszcze był i konkretnie napisze jak tam jest
|
|
sluchaj sie 14.15 latkow... to ci powiedza wsio... ale nie powiedza nic o znakach... i przepisach... moim zdaniem powinno wejsc w zycie prawo jazdy kat. A L gowniarz jeden z drugim pcha sie pod kola i to na rondzie.... tylko zlapac i kopow do dupy nawsadzac i jemu i tatusiowi, ze pozwolil... a potem czlowiek przezywa, ze cos zrobil gowniarzowi...nawet jesli to nie jego wina... i niech mi nikt tutaj sie z was dzieci nie wazy napisac, ze przestrzegacie przepisow... bo tak nie jest... mnie nie oszukacie... ja widze jak jezdzicie... siebie i swoich rodzicow mozecie oszukac...
|
|
i matka np.2-3 miesiecznego dziecka nie bedzie mogla z nim zostac na oddziale jak oni to sobie wyobrazaja?!!!
|
|
przy rejestracji auta z zagranicy probne wydaja tylko wtedy gdy masz juz komplet dokumentow (skarbowka, celny, tlumaczenia itp) oprocz przegladu samochodu i np. sa one po to zebys mogl podjechac na kolach na przeglad ale to jest bez sensu (mniej wyniesie wypozyczona laweta) takze raczej przy rejestracjach nikt nie zaklada probnych
|
|
witam odnośnie prywatyzacji słuzby zdrowia to ja jestem za, ktos nie choruje nie korzysta ze słuzby zdrowia a placi co miesiąc składki na opieke zdrowotna, a ktos inny czerpie korzyści chodzac ciagle do lekarzy , lecząc się w szpitalach itp, - moja propzycja jest taka aby utworzyc kazdemu indywidualne konta zdrowotne bez mozliwosci wyplacania tylko oplat za sluzbe zdrowia, ktos sobie pracuje, co miesiac pieniazki sa odkladane i po kilku- kilkunastu latach nazbiera sie tyle iz bedzie go stac na prywatne kliniki itp bez upokazania sie w panstwowych szpitalach, moja zona próbowala rodzić w lomzynskim szpitalu i pobyt ten wspominam niemile, opieka pielegniarska znośna ale lekarska to tragedia- szczegolnie ordynator no i skonczylo sie na prywatnej klinice w Białymstoku gdzie czulismy sie bardzo dobrze i dzidzius tez mial sie bardzo dobrze- dzisiaj to duza wesoła panna :) rudy błazen z druhem
|
|
list do Tuska hehe , on jest zajęty Irlandią może później :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |