czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁOMŻA WYBRAŁA MĄDRZE!!!! :)

przeczyścić laser proponuję. Są specjalne płytki czyszczące do kupienia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁOMŻA WYBRAŁA MĄDRZE!!!! :)

widze ze słabo jestes w temacie...

najpierw jest nadwaga, a dopiero potem otyłość... a z twojej wypowiedzi wnioskuje ze nadwage juz posiadasz :)

chcesz schudnac 5-8kg... czyli ok 10% swojej wagi tzn. MNIEJ ŻREĆ!
Jeżeli do swojej wagi nie doprowadzilas sie fast-foodami to znaczy że lubisz dobrze podjesc :D a co za tym idzie polecam- MNIEJ ŻREĆ!

Czlowieku ja mam to i to to jest wogole co innego

panda- dobra wypowiedz...

dobra dieta to swoje 3 posiłki dziennie rozidzielic na 9 porcji chodzi tu o to zeby zamiast jesic trzech sytych posiłków trzeba jesic częsicej ale po mniej. I dobrze jeden dzień na 2 miesiące nie jesic przez 24 godz. pić same płyny. Iprzede wszystkim nie jesc zercia typu guwno jak np:kebbap,chanburger,cipsy, batoniki,zupki błyskawiczne itp. miłego odchudzania :-))

dvd jak nowe to oddaj na gwar... bedziesz jeszcze cd kupowal do czyszczenia przestan... a dvd jakiej firmy?

a wlasnie... i jeszcze jedno: RUSZAĆ SIE TROCHE!

Daruj se tabletki i inne specyfiki ogranicz miche ostatni posilekkies ja 3 godz przed snem. Jedz wiecej warzyw i za jakies cwiczenia sie wez nie musi to byc odrazu silownia ale np. aeroby.

dlatego sie pytam, bo w ps2 nawet dobrze mi idzie, a w xbox nigdy nie gralem dlatego nie wiem.

A ciuchy galowe od tego ogniska Wam nie śmierdziały? Chyba , że w szatni trampki i dresy dawali.

Wszechwiedzący, właśnie tego fotografa miałam na myśli :)

Dobrze że założyłaś ten temat-bo ja nie długo też mam zamiar zrobić sobie zdjęcie do dyplomu :) - będę wiedziała gdzie pójść jakby co

rzeczywiswcie milusia jestes:(

przepraszam ja sie pomylilem bo napisalemcene ropomacicznego a sterylka to 250 przepraszam z gory...

Ja płaciłam za zabieg , też było ropomacicze tyle samo co kosztowałaby mnie sterylizacja, bo to jest ten sam zabieg usunięcie narzadów rodnych + antybiotyki. Zalaciłam 200 zł, Ale słyszałam że płacili i po 150 zł za nieduża suczkę. Ja sterylizowałam poza Łomżą. Jedyna rada to odwiedzic wszystkie gabinety.

Treść jest ukryta

mogliśmy mieć 2 posłów:)

Treść jest ukryta

Ha ale ty gosciu jestes prosty jak prostownik.Tak pisac i od chamow zucac to kazdy burak potrafi skoro jestes anonimowy to nie uzywaj wulgaryzmow bo one nic nie wnosza do dyskusji.A jak masz pojemne gardlo to sam mozesz mi ....

Jak juz , to Foto Gabs.:)))))
Pan na ul. Dmowskiego jest super - Mistrzostwo Świata, ja tylko się zastanawiam skąd czerpie cierpliwość i życzliwość .
Pomijam techniczne zagadnienia(bardzo dobry, moze najlepszy, ma olbrzymią wiedzę) ale te ciepło i życzliwość bardzo ujmują.
A chcę Wam dodać , ze własnie, to ten pan udowodnił szwindel magistratowi z działką pod Lidl
Brawo p. Jarosławie

ciekawe skąd odezwij sie na gg 9489241

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org