poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
jusz niedługo cisza wyborcza polaku bąć mondry glosuj na po a nie na tych glupic

ta metoda jest dobra ale nie u nas w polsce bo nieumieją sie tym posługiwac trzeba umiec to natryskiwac

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: jusz niedługo cisza wyborcza polaku bąć mondry glosuj na po a nie na tych glupic

Yogin jak ci sie niepodoba ta obsługa to twuj problem a moze ty tak napisales bo z tych milych sprzedawczyń dala ci kosza co i dlatego masz pretesje do zielonego i jego personelu

Re: jusz niedługo cisza wyborcza polaku bąć mondry glosuj na po a nie na tych gl

hehe nom tez tak patrze ze wszyzstko wiesz. wszystko krytykujesz az mnie to bawi czujesz sie jakas miastowa ? swiatowiec? hehe chyba jestes zakorzeniona mocno na wsi i wpatrzona w amerykanskie seriale :)
hehe ja mysle o dosyc powazniejszych rzeczach chociaz tez bez przesady rzeczy dostepne dla wszystkich bez skomplikowanego montazu .
co cieszy oko kazdego kto lubi samochody tak jak ja ;p pzdr

Re: jusz niedługo cisza wyborcza polaku bąć mondry glosuj na po a nie na tych glupic

z rapida sciagalam za free, ale mam stale ip wiec moglam tylko jeden part dziennie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org