sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CBA: Palikot mógł popełnić przestępstwo

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CBA: Palikot mógł popełnić przestępstwo

No ok moze nie do konca ale ja sie z Toba zgadzam tyle ze upłaszczasz facetow do jednego typu tzn takich ktorzy koniecznie musza nawywijac bo inaczej nie dadza rady... no to moze Cie zaskocze ale własnie piszac o kilkuletnich zwiazkach przeczytałem cos tam o przyzwyczajeniu...ok jest przyzwyczajenie to nie ulega watpliwosci ake tylko od nas zalezy czy chcemy czy nie chcemy w nim trwac czy cos co w rzeczywistosci z czerwieni miłosci zmieniło sie w szara rzeczywistosc jest tym czego chcemy.ja nie chciałem i dalej bym nie chciał mimo ze moze tez nie jest kolorowo...ale wiesz co??teraz moze nie jest ale napewno bedzie...trzeba myslec i patrzec na rzycie perspektywicznie wiecej myslec o przyszłosci niz o przeszłosci i czasami podejmowac decyzje ktore nie do konca nam odpowiadaja ale daja mozliwosc do tego zeby byc szczesliwym:)
Julka a co do tego co piszesz Ty to jesli facet potrzebny jest Ci najbardzij do zmiany koła w samochodzie to całe szczescie ze Ty nie chcesz zmieniac tego swojego singlowskiego stanu hehehe...

po publikacji tego nagrania bedziesz mial dopiero przerąbane.

wszędzie jest fajnie jak się tanio kupi i ma się swój kawałek kąta,kierzkowa, dom na domku,te nowe osiedle co tam powstaje tak na prawdę to nie mam gdzie tyłka ruszyć za przeproszeniem ścisk wykorzystane wszystko na maksa
a gdzie ogródek,gdzie trawnik , huśtawka przed domem lab za,kupując działkę trzeba sie zastanowić gdzie będą sie dzieci bawić bo na asfalcie przed domem babki z pisku nie uklei, wiec po co wydawać 300 zl za metr jak na zawadach można kopić od 80-120 zl za metr działki 10 -15 arow , wejdzie swobodnie dom i zostanie kawal placu

święta prawda , święta prawda , jest okazja sprzedać i nie bujać sie nadchodzą ciężkie czasy to podobno początek kryzysu w Polsce , wolałbym
żeby wszyscy analitycy ,ekonomiści wizjonerzy i inni sie mylili z tym kryzysem

Ja bym z tym nagraniem poszedł na komendę niech zobaczą jak ich pracownik się wyraża ładnie,a później opublikował.

O ile info to normalna końcówka maila, o tyle z doświadczenia wiem, że tego typu ogłoszenia o pracę możesz wrzucić między bajki.

Czasem piszą: "Tylko godzina dziennie klikania w jakieś gówno i 1000zł miesięcznie zarobisz". Sprawa prosta... czemu ktoś tego sam nie robi... miały kilkanaście tyś miesięcznie do kieszeni.

rudy błazen z druhem

z tym kołem był żart jeśli nie zauważyłeś. i cieszę się, że ktoś oprócz mnie zauważa, że może lepiej, żebym pozostała singlem, choć mamy inne powody ku temu :>
a jeśli chodzi o przyzwyczajenie to zgadzam się, że ono przychodzi nawet w najbardziej zgranym związku, lecz jeśli facet jest rzeczywiście nieodpowiedni to po kilku wpadkach dziewczynie potrafią otworzyć się oczy. powinna wtedy bez sentymentu przemyśleć swój związek i jeśli nie pojawi się nic co mogłoby ją przekonać, że facet zmieni swoje zachowanie i będzie działał tak dalej powinna to zakończyć. w końcu przecież czara goryczy się przepełni, a z przyzwyczajenia nie można z kimś być.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org