czwartek, 24 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CBA: Palikot mógł popełnić przestępstwo

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CBA: Palikot mógł popełnić przestępstwo

No ok moze nie do konca ale ja sie z Toba zgadzam tyle ze upłaszczasz facetow do jednego typu tzn takich ktorzy koniecznie musza nawywijac bo inaczej nie dadza rady... no to moze Cie zaskocze ale własnie piszac o kilkuletnich zwiazkach przeczytałem cos tam o przyzwyczajeniu...ok jest przyzwyczajenie to nie ulega watpliwosci ake tylko od nas zalezy czy chcemy czy nie chcemy w nim trwac czy cos co w rzeczywistosci z czerwieni miłosci zmieniło sie w szara rzeczywistosc jest tym czego chcemy.ja nie chciałem i dalej bym nie chciał mimo ze moze tez nie jest kolorowo...ale wiesz co??teraz moze nie jest ale napewno bedzie...trzeba myslec i patrzec na rzycie perspektywicznie wiecej myslec o przyszłosci niz o przeszłosci i czasami podejmowac decyzje ktore nie do konca nam odpowiadaja ale daja mozliwosc do tego zeby byc szczesliwym:)
Julka a co do tego co piszesz Ty to jesli facet potrzebny jest Ci najbardzij do zmiany koła w samochodzie to całe szczescie ze Ty nie chcesz zmieniac tego swojego singlowskiego stanu hehehe...

po publikacji tego nagrania bedziesz mial dopiero przerąbane.

wszędzie jest fajnie jak się tanio kupi i ma się swój kawałek kąta,kierzkowa, dom na domku,te nowe osiedle co tam powstaje tak na prawdę to nie mam gdzie tyłka ruszyć za przeproszeniem ścisk wykorzystane wszystko na maksa
a gdzie ogródek,gdzie trawnik , huśtawka przed domem lab za,kupując działkę trzeba sie zastanowić gdzie będą sie dzieci bawić bo na asfalcie przed domem babki z pisku nie uklei, wiec po co wydawać 300 zl za metr jak na zawadach można kopić od 80-120 zl za metr działki 10 -15 arow , wejdzie swobodnie dom i zostanie kawal placu

święta prawda , święta prawda , jest okazja sprzedać i nie bujać sie nadchodzą ciężkie czasy to podobno początek kryzysu w Polsce , wolałbym
żeby wszyscy analitycy ,ekonomiści wizjonerzy i inni sie mylili z tym kryzysem

Ja bym z tym nagraniem poszedł na komendę niech zobaczą jak ich pracownik się wyraża ładnie,a później opublikował.

O ile info to normalna końcówka maila, o tyle z doświadczenia wiem, że tego typu ogłoszenia o pracę możesz wrzucić między bajki.

Czasem piszą: "Tylko godzina dziennie klikania w jakieś gówno i 1000zł miesięcznie zarobisz". Sprawa prosta... czemu ktoś tego sam nie robi... miały kilkanaście tyś miesięcznie do kieszeni.

rudy błazen z druhem

z tym kołem był żart jeśli nie zauważyłeś. i cieszę się, że ktoś oprócz mnie zauważa, że może lepiej, żebym pozostała singlem, choć mamy inne powody ku temu :>
a jeśli chodzi o przyzwyczajenie to zgadzam się, że ono przychodzi nawet w najbardziej zgranym związku, lecz jeśli facet jest rzeczywiście nieodpowiedni to po kilku wpadkach dziewczynie potrafią otworzyć się oczy. powinna wtedy bez sentymentu przemyśleć swój związek i jeśli nie pojawi się nic co mogłoby ją przekonać, że facet zmieni swoje zachowanie i będzie działał tak dalej powinna to zakończyć. w końcu przecież czara goryczy się przepełni, a z przyzwyczajenia nie można z kimś być.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 516549573
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 800 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org