Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Tony Blair bronił godności Polaków... |
Mówisz ze ford najdroższe?a nissan chyba też co?Powiedzcie cos wiecej ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Tony Blair bronił godności Polaków... |
mikrofon bez przesady z tymi snowboardzistami... czemu zawsze jak sobie siedze z boku (zawsze siadam jak najdalej od wyjazdu z wyciagu) to wjedzie we mnie jakis nieokrzesany narciarz ? Narciarze tez sa dobzi wiec nei przesadzaj mowiac tak o snowboardzistach. A jak nam zawsze deski pieknie rysujecie pchajac sie do wyciagu ;] umm bo w kolejce postac nei mozna bo trzeba na chama po deskach i nartach innych.
|
|
Witam Jak myslicie jaka tv założyc i jaki internet, gdzie jest najtaniej i najlepiej, obecnie mam multimedia, może jakas tv sat, ale skąd?, internet ale skąd? dzięki
|
|
Taki klub byl ale trenerzy w nim byli marni. Niewiele wiecej wiedzieli od zawodnikow.
|
|
Niektórzy piszą tu w taki sposób jak by nie chcieli widzieć że kolej towarowa już tu jest... Nasi lokalni przedsiębiorcy krótko mówiąc leją na cargo i korzystają z tego transportu minimalnie, więc im nie wciskajcie kitu... Lokalni przedsiębiorcy w swych zrzeszeniach domagają się dróg ekspresowych, o kolei cisza, więc nie wkładajcie w ich usta swoich mrzonek o kolei, bo cargo tu dojeżdża bez ograniczeń, więc czemu mieli by się domagać czego co już tu jest, tłumaczenie niektórym ludziom z tego forum tych oczywistości już mnie po prostu śmieszy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |