wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Agent Tomek witany z ambony

znaleziono głowe kobiety bez tułowia i ciało mężczyzny.kobieta z zambrowa z providenta 51 lat.zabójców tez złapano.2 kolesi z zama

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Agent Tomek witany z ambony

Co za zwierzęta żeby obcinać głowę:/ Dla nich najlepszy by był Samosąd!

to czy jestes PRO oceniajo inni a nie ty.

Thomas dobry tekst

Jarek

poprzyjeżdzają imigranci na święta i pokazują jacy to kozacy po pracy na zmywaku są ;p haha

urzad skarbowy Jak Się Masz ??:)

to prawda co swieta to zadyma jak na wsi na zabawie. nazjerzdzaja sie ze swiata i odreagowywują swój zal czeresniaki

Z tego co znam ludzi z poza Łomży zgadzam się z Driverem. Nie ma reguły ale w większości przypadków tak jest. Krzyżak Czy jak jedziesz np do kolna/zambrowa na disco to przy zdrowych zmysłach wozisz się tona prawo to na lewo?? ;p ;) Pozdrawiam skoczka :)

widziałem tam w okolicy na drodze tłustą plamę może to ten pies

A gdzie to jest ???

Najcieplej jest w dziale odzieżowym :)
Wiadomo, że w Kościele ciepło nie może być, jeśli drzwi są cały czas otwierane i zamykane. To nie jest kiosk, że farelkę się postawi i ciepło.

mechaniak kończyłem w czerwcu 2005 kiedy dyrektorka była jeszcze Bagińska.
ale słyszałem że teraz jest inaczej.
mechaniak był dobra szkołą z dobrymi nauczycielami.
ja kończąc technikum elektroniczne pamiętam ze przez całe 5 lat nauki odpadły 3 osoby. w 2 klasie kolega zmarł po długiej chorobie, w 3 klasie kolega odszedł bo... właściwie nikt nie wie nie zdał i doszedł do nas spędził z nami 2 i 3 klasę i odszedł, w 5 klasie kolega nie zdał matury ale nie chodził do szkoły wiec sam sobie zaszkodził. Poza tym wszyscy zdawali nawet jeśli mieli 1 na semestr.
mechaniak to dziwna szkoła.jak się ja skończy to ma się poczucie totalnej porażki albo wielkiego sukcesu. ja jestem dumny z tego ze mogłem tam chodzić. dałbym wiele żeby te czasy wróciły.
aha i niech nikt nie mówi ze po mechaniaku nie można dostać się na studia. większość mojej klasy dostała się na wyższe uczelnie techniczne w różnych miastach w kraju w tym na te z czołówki rankingów

jestem szczesliwym posiadaczem lanosa i okien i mieszkania pozdrawiam wszystkich rodakow

Gabi, czy ja używam wobec Ciebie obraźliwych epitetów? Jak masz problem z oknami Domela, albo innej firmy to udaj się do punktu sprzedaży i złóż reklamację. Przyjedzie serwis i doradzi lub usterkę usunie.
Tylko idiota/idiotka żali się na forum z powodu takich pierdół.
Czy ja mam mieć pretensje do Forda, że muszę skrobać w szyby od zewnątrz i od środka, a mój sąsiad w Skodzie tylko od zewnątrz? Żałosna jesteś.
A tak w ogóle to weź się do roboty, a ty ślęczysz cały ranek na necie.
Pozdrawionka.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org