piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poltycy PO Polityczno-biznesowe dzieje Grzegorza Schetyny

to moze taka ochrona :)

http://pl.youtube.com/watch?v=74fmjoEDlkQ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poltycy PO Polityczno-biznesowe dzieje Grzegorza Schetyny

jasiu cioto jeba.na jak widze twoje posty to juz mi sie tu pisac odechciewa siedzisz w tym swoim obsranym domku z mamusia i tatusiem i prujesz sie przez ten skurwialy internet wydaje mi sie ze nie ma sensu ci jechac ani ustawiac sie z toba bo gdybys nie byl taka ciota jaka jestes to nie spedzal bys swiat przed komputerem tylko sam bys poszedl na dyskoteke jestes taka zesrana ze boisz sie bylo przyjsc do tej zdymanej rampy i pokazac jak z ciebie ostrzaczek zreszta gdziekolwiek ale ty jeb.ana suko siedzialas w domu a teraz cie k,urwo na prucie zebralo
a ty KAZo taka jestes smieszna hu.j ci w morde razem z jajami niech ci twoj jasiu smietana da troche smietanki do pyska smierdzielu jestescie jeba,nymi ciotami dla mnie przeciez wy jestescie takim ku,rwami ze sobie nawet nie zdajecie z tego sprawy tak wam powie szczerze ze frajer przy was to dobry chlopak a wy dlamnie jestescie zd,ymani taksamo jak te wasze forum i malo mnie interesuje co tu jeszcze dopiszecie
milego obciagania nastoletnie prostytuty

Czy ktoś był w tym sklepie i może powiedzieć, czy opłaca się tam jechać na zakupy? Jak przedstawiają się ceny?

Jak w temacie

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org