poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ponad 70% Polaków popiera Prezydenta Bronisława Komorowskiego i ufa mu

nie sprzatam. place 100 zl podatku.. chociaz do konca nie wiem po co skoro w innych miastach jakos go nie ma. za taka cene niech chociaz posprzataja gowna po moim psie.

A ten kto chce podniesc podatek do 500 zl ( czytaj wyzej) jest jakis nienormalny. moze wogule po 5000 zl? wtedy tylko prezydent bedzie mial psa a co druga dzialka bedzie schroniskiem.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ponad 70% Polaków popiera Prezydenta Bronisława Komorowskiego i ufa mu

Jak widzisz można. Wystarczy, że ktoś udowodni Tobie, (przykładowo klient, który zgłosi to na policje) że identyczny lub podobny sprzęt w sklepie jest o wiele tańszy sprzedajesz. Wtedy podbiega to pod oszustwo.

W sumie, to można tak zaskarżyć każdego właściciela sklepu (elektronicznego lub jakiegoś innego), u którego sprzęt jest droższy niż u konkurencji. Tak to wygląda w naszym kraju.

Witam
jest ktoś kto zaliczył wywiad ??
ponoć czasami padają pytania szczegółowe z ustawy o policji?? to prawda?? mógłby ktoś opisac przebieg tego etapu??

nikt nie zakłada że PKS będzie pędził ponad 160km/h ale przynajmniej te 70-85 było by spoko, a nie na żaglach

dla mnie alfa to fiacik z dwoma polaczonymi silnikami od malucha bo taka wlasnie ona jest trupek taki

Między innymi idą na schronisko, jak jakiś tuman wyrzuci pieska, bo mu się przestał podobać.

To jest śmieszne co piszesz. Załóżmy że sprzątałby co 3 dni jeden obszar. Trawniki, czasem chodniki, żółty śnieg. Przyjmijmy, że niech to wszystko to 10% powierzchni miasta.

I teraz 2 wnioski:
1. Kto za 1600 złotych babrał by się rękami w psim gównie.
2. Kto za 82 złote będzie rozminowywał 1 km kwadratowy dziennie.

Ludzie rozsądku. Bije od waszych wypowiedzi głupotą...

Glupie zawistne baby w sumie to pewnie gowniary bo kazda dorosla kobieta nie wypisywala by takich bzdur, ja robie tam zakupy dla mojej zony i zawsze jestem milo obsluzony zarowno przez wlascicielki jak i panie ktore tam pracuja. zona jest rowniez zadowolona z obslugi w tym butiku i zawsze wychodzi z usmiechem na twarzy, ceny nie sa niske ale to nie jest przeciez sklepik z odzierza tylko ekskluzywny butik. Pozdrawiam przemile Panie pracujace w dwoch najlepszych butikach w lomzy.

a jaką to porażkę zanotował real...

Zgadzam sie z przedmówca.Bardzo dobry krok to przejscie do Wisły.Tu juz niewiele mógł osiągnąć o w Krakowie ma szansę na piękną kariere.Oby tylko nie uciekł na zachód za wczeniesnie.Ostatnio cos słyszałem o jego przejsciu do AC Parma.Jesli wiecie czy to aktualne to napiszcie cos na ten temat.

Pozdro dla wszystkich ŁKS Łomża fans!!!

nikt nie sprzątał bo nikt się o to nie upominał, a teraz jest inny powód

3 zł - ulgowy
4zł - normalny
3zł - wypożyczenie łyżew

Resztę już policzysz ile to będzie razem:)

witam
orientuje sie moze ktos gdzie moge zamówic dekoracje kościoła na slub i ile to moze kosztowac? z góry dziekuje za info, a nieproszone odpowiedzi prosze kierowac na swoje posty

Takos

w kwiaciarni na przeciwko koscioła "u Jankowskiego" stroją kościoly ale nie wiem za ile

Jeśli faktycznie przejdzie do AC Parma to Jego kariera przestanie się rozwijać a słuch o Nim zaginie..

Wczoraj widziałem gaz po 1,98 na wjeździe do Ostrołęki, to chyba taniej niż u nas.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org