poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Postąpiła JAK TRZEBA

W Łomży się nie spotkałem jeszcze z tym aby można było kupić,najlepiej by było - allegro.pl

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Postąpiła JAK TRZEBA

Nie byłbym zwolennikiem takiego sklepu, ale myślę , że utrzymałby się w Łomży.

lowca_snow napisał:
"tak jak szybko by sie pojawil tak samo szybko by zniknal... zepsul by interes kilku osobom... i te osoby by sie pozbyly problemu :)"

Myślę , że trochę przekolorowałeś możliwości łomżyńskiej gangsterki ;)

A ja jestem tego zdania ze fajnie jest sobie pograc. Oczywiscie wszystko ma swoje granice, ktore czasami latwo przekroczyc ale nie jestesmy przeciez alfa i omega. Czasem przy piwku fajnie jest sobie usiasc przy maszynie i zagrac. Jak da to milo, jak nie to max 30-40 zl i odchodze. trzeba znac umiar i uwazam ze jak ktos go zna, to mu maszyna krzywdy nie robi. Odrobina asertywnosci i bedzie dobrze.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

nie widze przyszlosci dla takiego czegos w tym miescie zreszta jak i w kazdym mieszkaja idioci ktorzy dewastuja wszystko co spotkaja na swojej drodze nawet taka kamerka nie pomoze ktora wisi na tym "przystanku" z gazetami

Poczytajcie gazetę to was pooglądam hehe.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

nie kupujcie grawerowanych tylko wytłaczane i żeby nie były wytłaczane do dołu tylko wybite do góry najlepsze najładniejsze i w takiej samej cenie tylko trzeba poszukac na allegro tego mnóstwo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org