Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO wespół z Żydostwem prowadzi kampanię antypolską |
Witam! Mam pytanie chcialabym wybrac sie z mezem na Wegry (balaton lub Hajduszoboszlo). Ma to byc mala niespodzianka i w zwiazku z tym chcialabym dowiedziec sie czy w Lomzy jest jakies biruo ktore takowe wycieczki organizuje w te rejony??? Moze ktos z Was odwiedzal te tereny i moze powiedziec cos wiecej na ten temat np. czy wybrac sie moze samochodem w takowa podroz, jak ceny takich wycieczek i jak z jezykiem, czy da rade porozumiec sie tam w jezyku angielskim ??? Bede wdzieczna za pomoc ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO wespół z Żydostwem prowadzi kampanię antypolską |
Testy same w sobie nie miały być tyle łatwiejsze, co próg dopasowania (predyspozycji) miałby być obniżony, a co za tym idzie łatwiejszy do osiągnięcia.
|
|
No cóż... może powinienieś się cieszyć. Bo praca u łomżyńskich "przedsiębiorców" za maksymalnie 1200zł (przy takich kosztach życia) i ze specyficznym "chamstwem" do przyjemności nie należy... Jeszcze się będziesz musiał dopraszać o umowę... I wcale nie tyczy to się sytuacji, gdzie pracownikowi brakuje wykształcenia, zdolności, albo jest to jego pierwsza praca... Więc może szukaj gdzie indziej...
|
|
Balaton, nie wiem. Hajduszoboszlo, byłem. Sugeruję wycieczkę własnym autem. Jak wjedziesz do miasta jest informacja turystyczna, pracuje tam młody gość władający jeż polskim. W knajpach w mieście i na terenie wód rozpiski również w jęz pol. Jadąc indywidualnie warto też zaskoczyć w okolice Miszkolca, są tam fajne wapienne jaskinie a w nich baseny. A po drodze jeszcze masz Besanovą i Tatralandie na Słowacji. Aby Ci urlopu i kasy stykło.)))
|
|
ja tez polecam ta wrozke za Jedwabnym bo bylo u niej sporo moich znajomych, rodzice i siostra i tez wszystko sie sprwadzilo wprawdzie niewiem czy jeszcze wróży bo cos slyszalam że juz nie, ale jakby co to mam do niej nr tel wiec moge podac i to prawda ona nie bierze pieniedzy choc zawsze daje sie jej cos dla sprawdzenia wrozby typu czekloda, kawa czy symbolicznie jakąs kwote, co kto uwaza za sluszne
|
|
w patrolu na dwornej
|
|
wiesz lowca snów? - TY JA NIE WIEM GDZIE MOŻNA ZNALESC PRACĘ W ŁOMŻY..
|
|
Mam problem;( Złapała mnie konkretna choroba i czeka mnie 2 tygodnie w domu. Dajcie kilka tytułów dobrych komedii nieważne starych nowych. Trochę się pośmieje chociaż. Pomóżcie:) Pozdrawiam
|
|
O wszystko czyli co? Małe miasto to taka specyfika, duże miasto więcej możliwości.
|
|
życzę powodzenia w poszukiwaniu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |