Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobra DIAGNOZA stanu Polski prof. A. Zybertowicza |
cześć mam fretkę samca Majlo :) Myślę że chciałby sie spotkac z jakąś fretką bo widział kiedys ale był jeszcze malutki :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobra DIAGNOZA stanu Polski prof. A. Zybertowicza |
Mam pytanie do mieszkańców jak to możliwe , iż w Radzie Sportu znaleźli sie ludzie którzy są zatrudnienii pośrednio ( jak nauczyciele w szkołach ) i bezpośrednio jak pracownik Pana Prezydenta , bedą opiniowac to co ich szef albo samorząd Łomzy bedzie chciał uchwalić? Czy ja mieszkam w Polsce czy na Białorusi ? Jak można podejmować dobre decyzje ( czytaj niezalezne ) i jednoczesnie otrzymywac pensję - albo ja nie mam racji albo śnię . Albo się mylę ? Może mi to ktoś wytłumaczyć ?
|
|
Oczywiście że ostrzą tam na rowek ;). Wiem że czynne jest chyba do 17, a od której otwarte to nie wiem ;).
|
|
Ja mam samczyka i myślę, że z chęcią pobawił się z jakimś innym ogonkiem ;)
|
|
No tak bojkot jak najbardziej płatności kartą super pomysł, litr zatankowany też tylko którą stację wybrać żeby nie było zaraz posądzania, że ktoś ma w tym interes - CZYT. wszyscy mamy gdyż wszyscy tankujemyu a jak nie to mamy pośrednio gdyż koszty rosną w firmach itd co robimy ?? ale tutaj musze napisac tym razem trochę na korzyść stacji paliw, że ceny spadły trochę i nie piszę o tendencji do obniżek nawet w porównaniu do innych stacji np wymieniony Ełk ostatnio byłem ceny o ok 5 gr wyższe za to w okolicach np Warszawy gdzie też byłem ceny nadal sporo niższe cd co do polityków to MARNE szanse na reakcje z wiadomych względów stacje prowadzą osoby w Łomży znane i .... sami wiecie co to znaczy to gdzie tankujemy a i płatności kartą są czaami ograniczone kwotowo np od 20zł. ale to chyba nie problem można tak jak kiedyś słyszałem bardzo .... długo tankować nawet ten 1 lub 2 litry żeby blokować stację ale jak na razie mało nas widać po ilości postów
|
|
a moze ma ktos owczarka nizinnego najlepiej suczke?
|
|
Znacie jakas dobra kosmetyczke ktora za niewielka cene wyreguluje ladnie brwi?? Nie pomozesz nie pisz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |