niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
oj jak boli biskupa

slabo sie starasz

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: oj jak boli biskupa

nie prosciej sie zapytac osoby u kturej jestes teraz? po hoscie wnioskuje rze albo ih reklamojesz albo u kogos jestes kto ma IST. 3 wariant jestes glupsza nisz mysle

jak bysmy wiedzieli co robic to nie siedzieli bysmy na tym głupim forum :)

szalony palacz

na dzień chłopaka pocałuj go w siuraka..:) to bedzie najbardziej orginalny prezent

marcelus2000

na dzień chłopaka musisz niestety zgolić busz między nogami.

NIESTETY ALE ZAWSZE SIę KILKU TAKICH CHAMóW ZNAJDZIE CO ZAMIAST SAMI Iść SIę WYżYć W NIGHT CLUBIE A NIE PISAć BZZDURY
nO coment:/

DO lol13 :
TEN KUBEK <Karolina2008 > śWIETNY POMYSł
LUB TAKą PODUSZKE Z WASZYM ZDJęCIEM COś TAKIEGO CO BY MU PRZYPOMINAłO CIEBIE

yhyyy hah zielony market bieedronka króraś pełno sklepów szuukaaa seeee

Jeśli nie masz uregulowanego stosunku do służby wojskowej to nie możesz nawet składać papierów do Policji.Musisz wtedy albo odbyć zasadniczą służbę wojskową albo starać się o przyjęcie do służby kandydackiej w OPP w Warszawie,ale musisz do tego mieć zgodę WKU,a komendanci odmawiają teraz kandydatom.

Tutaj masz opis rekrutacji do policji na terenie woj.podlaskiego:
www.podlaska.policja.gov.pl

j/w kup płyty light scribe i sobie wypal :) nagrywarka to też groszowa sprawa bo jakieś 80zł a masz na długo

Podaj jeszcze oznaczenie silnika, bo to jest istotne (90, 110, 115, 140, 150 i 160PS)

Jeśli chcesz "coś fajnego" szukaj wersji Competition. Dwulitrówka 150PS quattro, ładnie wykonana. Inne materiały, wskaźniki, zegary, lampy zderzaki i kilka innych detali.

Rodzynkiem wśród silników jest 2.0 20V Nm R5 160PS, ale podejżewam że takiego nie znajdziesz

rakieta noo

Witam,
Od dłuższego czasu posiadam konsolkę PSP-1000 , szukałem szukałem i nie znalazłem osoby która mogła by mi wgrać Custom Firmware (3.90, 4.01) - do mojego PSP z softem 3.50. Oczywiście za ową usługę zapłacę.

jak widac, on nie jest teraz z lomzy...

zapytaj w Sympatii na krótkiej

tfu to w dupe psu!!!!czajnik popatrz na swoja mordke w lustrze i masz juz odpowiedź na , "wszystko zlikwidowac" na zawsze i bedzie spokoj !!! trzeba w koncu cos zrobic ",a wiesz co???operacje plastyczna Tobie!!!!!!a założe sie,że wcinasz śledziki popijając setką wódki!GREEN jak tak sie plujesz to zainfestuj w śliniaczek bo sie ocharkasz!!!!

Witam
W tej chwili potrzebuje opny 2 sztuki + dentki oraz cewkę zapłonową na 12V.
A tak wogóle w zimie zabieram się za remont Junaka i i będe potrzebował paru brakujących częsci wiec jakbyś cos miał ( gringo ) do tego motocykla to możemy pohandlować :)

MoTek
PS. Dwukrotnie widziałem w Łomży czerwonego Junaka chyba M10. Czy ktos może zna jego własciciela. Czy jest tu ktoś kogo interesuja motocykle zabytkowe?

Nagrywarka light scribe i działasz sam :P

Takos

A Czemu przez pana S pół dnia rejon jego nowej hacjendy nie miała prądu :| a no i chatkę to też no tak ... ja rozumiem poco była budowa szosy zambrowskiej ;) to niech se tam podjazd tylko zrobi ładny z szosy do ulicy .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org