Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gigantyczny TUPET KACZYŃSKIEGO |
Na KAZAŃSKIEJ 2 Z TYŁU BLOKU JEST SUPER FRYZJER STRZYGĘ SIĘ U NIEGO JUŻ PARĘ LAT SUPER FACHOWIEC SPOKO GOŚĆ -POLECAM POZDRO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gigantyczny TUPET KACZYŃSKIEGO |
Osobiście daleko mi do rasizmu...ale zbulwersowała mnie jedna rzecz, którą jakoś tak na początku lata zauważyłam będąc na łomżyńskim targu. Otóż kilka Czeczenek ( najprawdopodobniej z ośrodka) sprzedawało mnóstwo jedzenia w postaci wędlin w plasterkach, serków hochland w plasterkach, masła...a te durne baby z rynkowego ciucholandu to kupowały !!! Pytam więc skąd to? Zbierane z kolacji? Śniadań? Za dobrze im? Za dużo?? Cholera nóż się w kieszeni otwiera na myśl ile w tym czasie POLSKICH dzieci idzie bez śniadania do szkoły bo ich rodzice chleją albo ich po prostu na to nie stać!!! Nie lepiej byłoby te pieniądze dać szkołom na dokarmienie najbiedniejszych?? By nie było takich sytuacji, że obiad z mięsem dostaje dziecko, którego rodzice płacą za obiady a te, których rodziców na to nie stać dostają makaron z serem??
|
|
odn nie jest w domu partii tylko urzedzie wojewódzkim (chociaz to prawie to samo) ___________________________-- ♥
|
|
nie odn tylko oke. odn jest w domu partii ale drzewna ma dostać (podobno) oke z urzedu wojewodzkiego ________________________- ♥
|
|
kxxx bys sie zdziwil. jak ktos szuka na gwalt nieh placi. po znajomosci to ja za 300 mieszkam (200 czynsz + 100 odstepmne) ale niekturzy lubia placic tyle im bendo rzondac. za maluha tez zaplacisz 10tys jak ktos bendzie tyle chcial od ciebie? milego pzeplacania w stolicy naiwniacy rudy błazen z druhem
|
|
jasiu_smietana albo jesteś taki analfabeta, że nie umiesz pisać po polsku, albo zgrywasz się z siebie i ludzi, którzy tu piszą.. Najlepszym fryzjerem jestes sam. Maszynka w rekę i jazda po łepetynie.
|
|
no i co zrobiles cos temu r.s.? a powiedziec ci skad wiesz ze to on bo masz kolege niebede juz mówił jakiego którego dziewczynie ten r.s. kiedys cos wysłał na maila i tylko dlatego to wiesz zreszta co z tego .........saprawe mu założysz
|
|
Polecam bufet w szpitalu. Typowa stołówka, smacznie, tanio.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |