Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprzątanie po wyborach |
ŁzM_89 chętnie wymienię się, mam tego trochę na płytkach UMD tylko wymienię się na jakiś czas do pogrania i z poworotem jak jesteś zainteresowany to pisz na e-mail
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprzątanie po wyborach |
kociolek szlachetny tam tez jest miejsce na rozbicie namiotow i tez mozna wypozyczyc domek:P
|
|
jedz do Augustowa, Mikolajek czy chocby Rucianego, te wioski co wszyscy podaja to oklepane na maksa sa, zero atrakcji itd. poprpstu nic sie tam nie dzieje!
|
|
chocby glupim statkiem mozesz poplywac, wyporzyczyc skuter, jakis koncert zobaczyc a co zobaczysz w Gutach? wiem co, ze jestem 30m od brzegu i nadal jest woda do pasa, to idealne miejsce do odpoczynku z dziecmi ale nie do zabawy!
|
|
siema i jak wrescie jest z tym koncertem jest 12 czy 13 lipca czy jeszcze w innym terminie, dzis w tv ogladałem spot reklamowy ze feel ma grac w płocku na esce, i juz nie wiem co wrescie jest prawdą, jakies to pogmatwane
|
|
http://www.feel.net.pl/ - jak byk 13 lipca, chociaż wcześniej było 12
|
|
czy wszyscy na tym forum musza tak zrzedzic i kazdego obstawiac udzielajac swoich cudownych rad....jesli ktos ma ochote o cos zapytac to chyba nic strasznego sie nikomu nie stanie...wiecej luzu....
|
|
To zależy gdzie i czego szukasz, bo ofert jest naprawdę dużo, bardzo dużo, ale co się komu podoba to już kwestia gustu, na co kogo stać no to już kieszonka. Niektórzy szukają komfortu i rozrywek, a inni od tego uciekają, czyli wybierają ciszę i spokój na łonie natury, jak dla mnie to zdecydowanie to drugie, jeżdżę już od kilku lat na Zdory i jest super. Myślę, że coś sobie znajdziesz. Pozdrawiam.
|
|
dzieki za wszystkie odpowiedzi
|
|
Jak było napisane w artykule o pożarze w Wiźnie, strażacy jechali nie ratować życie a gasić stodołę. Jechali na oślep, bo jadąc ze strony Łomży, nie widać lewej strony ronda i samochodów na nim. Natomiast z ronda nie widać było skąd straż nadjeżdżała co skłaniało raczej do szybszego opuszczenia skrzyżowania Moim zdaniem, gdyby jechali swoim pasem by pokonali rondo o 5 sekund później i nie narażali czyjegoś życia lub zdrowia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |