Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piechociński odszedł z SLD?! |
Tutaj przydałaby się wypowiedź jakiegoś specjalisty - psychologa, albo psychiatry. Według mnie Edytka nie wytrzymała po prostu psychicznie tego ciągłego ruchu wokół niej. Czy się spodziewała, że za nagrywaniem płyt pójdzie sława? - pewnie tak, ale niekoniecznie zdawała sobie sprawę że aż tak. Zaszła w ciążę, urodziła synka,jakaś zamaracha z oknami, prokuratura, a z ludówki i spod łóżka wychodzą fotoreporterzy. Struna pękła... Mi jest jej żal. Dobrze Sura sugerujesz, tak myślę, z jej psychiką nie jest OK i to wcale nie jest zabawne. A was wszystkich którzy odpowiadacie gównem i kiślem w mózgu też jest mi żal. A żeby nie było wątpliwości, nigdy nie byłem jej fanem... a za co zrobiła z naszym hymnem.... echhh. Ale to są dwie różne sprawy! ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piechociński odszedł z SLD?! |
Myślę, że trzeba jednak rozdzielic działalność oficjalną i uszanować prawo każdego do prywatności. Fotografowanie na oficjalnych występach jest czymś innym od nachodzenia w sytuacjach prywatnych. W tym drugim przypadku trzeba zapytać o zgodę na zdjęcie i jego upowszechnianie. To nie tylko kultura i dobry obyczaj, ale i prawo tak stanowi (prawo do upowszechniania wizerunku itp). Myślę, że Gabor (choć go lubię) tym razem poszedł za daleko stając się napastliwym "paparazzi". I nic tu do tego nie ma ocena poziomu wokalnego Edyty G. To dwie różne sprawy.
|
|
co powiecie o nowym samochodzie ojca Tadeusza Rydzyka Maybachu (za 1.5 mln złotych)
|
|
"Wiwat "babki-polki" czyli zrydzykowiałe koczkodany! " Czemy "toto" ma jeszcze prawa wyborcze?
|
|
To tylko samochód , a marzył mu się samolot. Jak myślicie , czy panienki mu machają?
|
|
ernest37 napisał(a): > Prawie kazdy jak ma okazje i mozliwosci to nakradnie ile sie da > tak to juz jest .Nie zalezy to od nacji moim zdaniem KAZDY KRADNIE ALE MALO O TYM SLYCHAC A U NAS W POLANDZIE KRADNA NA KAZDYM KROKU , KIEDY CODZIENNIE WLACZAM iTVN TO TYLKO CZEKAM NA NOWA AFERE KORUBCYJNA CZY INNE PRZEKRETY ZLODZIEJI Z WIEJSKIEJ POZA GRANICAMI KRAJU LEPIEJ TO WIDAC BIORAC POD UWAGE TO ZE NP.TU GDZIE JESTEM ZA TAKIE NUMERY LUDZIE NIE WYCHODZA ZZA KRAT I SA POZBYWANI WSZYSTKIEGO BEZ WZGLEDU NA IMUNITET CZY UKLADY WIELKIE POZDRO
|
|
Widzę różnicę między rybakiem a rybką
|
|
to "basen" na Bernatowicza to raczej brodzik, ktory zamknieto jakies ponad 6 lat temu. Podobno byly pomysly naprawy, powiekszania basenu itp. ale ty byly tylko plany. A szkoda.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |