Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Michniczki! |
Lodowisko nie było odśnieżane, buty z uszkodzonymi zapięciami. A na koniec pozostawiny nasp (mauzoleum), które niewiadomo czemu i komu w najbliższym czasie ma służyć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Michniczki! |
Misiunia95 widać żeś młoda i nowa na tym forum :-] Szkoda komentować.
|
|
kiego **** zakładasz taki beznadziejny temat czlowieku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
jak sie skonczy wiosna
|
|
nie wiem,ale glazura w kiblu jest wyłożona wzorowo
|
|
Misunia, może daj sobie trochę na luz. Nie masz dziewczyno ciekawszego zajęcia, tylko siedzisz cały dzień nad kompem i zakładasz nowe lub powtarzające się już tematy??? Na podwórku fajna pogoda, słoneczko, weź się przejdź na spacer, niech to forum trochę od ciebie odpocznie!!! I postaraj się czasami korzystać ze słowniczka, bo robisz takie błędy, że aż w oczy kolą.
|
|
W jednej monecie bo zajmuje mniej miejsca w portfelu. PS. Myślałem, że będzie to temat o łomżyńskim Ryśku vel "Złotówie" :D
|
|
W 1956 rozpoczęła się seria samobójczych skoków z tarasu widokowego Pałacu Kultury i Nauki na 30 piętrze, na wysokości 114 metrów - najpierw skoczył Francuz, po nim jeszcze siedmiu Polaków. Po tych incydentach zdecydowano się na założenie krat na tarasie.
|
|
Kto robi szyber dachy w autach i gdzie?
|
|
zdzicho ty mowisz chyba o autach do 15kpln, jezdziles moze jakims mercedesem wyzszej klasy i w mlodszym roczniku??
|
|
tak naprawia niechce mi sie otworzyc otwiera sie dopolowy
|
|
zaraz przed prawdziwą jesienią
|
|
Tasco da Gama :) " nie znajo"
|
|
Dziecko widocznie kopiuje fragmenty wiadomości z różnych stron żeby... no właśnie, po co? Chce zabłysnąć na forum? :|
|
|
popieram w 100% ja jak ja chyba ze ktos sprzedaje fiata 126p za 200pln to te 10 pln to moze rzeczywiscie wysoka cena, dawaj pod stokrotke zapytaj o wlasciciela terenu o mozliwosc wynajecia parkingu pod gielde zobaczymy jaka ci rzuca cene i sobie policzysz ile moglbys brac za wjazd i wystawienie auta powodzenia ( popytaj jeszcze na rynku lub pod mc donaldem moze tam sie uda i zorganizujesz wlasna gielde)
|
|
Co się czepiacie jednej literówki?Popatrzcie na swoje błędy.
|
|
A ja słyszałem takie info ale nie wiem ile w tym prawdy że rodzice byli u jasnowidza i że ona żyje i że doszli do tego że ten chłopak co ona w nim była zabujana w dniu tego wydażenia wyjechał za granice i że ona mogła z nim uciec i że tam na gg znaleźli ich rozmowe na ten temat.
|
|
Ja bym sie chcial dowiedziec tylko czy jesli te boiska by powstaly, to byly by one do uzytku publicznego, czy tylko dla szkol ?
|
|
a nie lepiej se kapsli nakłaść do kielni zeby gruchaly heh jak w "Kiepskich":D
|
|
?
|
|
Stawiałbym już szybciej na kolejne rondo :D
|
|
No własnie...te aparaty z USA są "troche" wadliwe;)
|
|
witam... przeczytałam wszystkie wasze wypowiedzi i muszę przyznać że troszkę jestem przerażona..ja tak samo jak większość tutaj zamierzam zasilić szeregi policji, na czasie składam dokumenty także wszystko przede mną...ciekawych rzeczy się tu dowiedziałam ...pozdrawiam was wszystkich i życzę powodzenia..będę tu zaglądać częściej:)))) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Nie wiem, czy to ta dziewczynka, ale jest taka w parafii Boboli, można tam o nią zapytać :o)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |