Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obsesja sztabowca zzzaaacc99 |
Potrzebne Janie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obsesja sztabowca zzzaaacc99 |
uuuuuuuuu to jest groźba karalna, administrator powinien się tobą zająć...
|
|
I co, całkowicie zamknęli? Czasem tam nieźle było... Teraz to już nigdzie w Łomży się człowiek nie pobawi...
|
|
o kurcze, w końcu ktoś odpisał na poważnie eee tam, świat schodzi na psy ;)
|
|
Mogę Ci pomóc. Trochę się w to bawię adamb@os.pl
|
|
następna cipcia mocna w gębie:)))
|
|
Mam pytanie , mam zamiar zainwestowac w soczewki toryczne tzn soczewki kontaktowe dla osob z astygmatyzmem, czy ktos z was takie nosi badz tez nosil? gdzie moge takie dostac w Łomży, slyszlam ze ciezko z nimi jest, no i czy sa takie w ktorych moge spac ? Dziekuje za odpowiedzi
|
|
Ja dzis odebralem tel z salonu przy ewie. Telefon mial 5 dni jak oddalem do reklamacji motka k1 padl przycisk od volume w gore poszedlem przyjeli bez zadnego problemu dzis dostalem sms ze tel jest do odbioru przychodze wraca z telefonem i mowi ze przycisk zostal wymieniony bez zadnego problemu w ramach gwarancji.
|
|
szybko Pan wraca Panie Janie !!!!!!!! ;p czem predzej !!!11oneone
|
|
gówno prawda ze w Yamie trzeba miec dowód ! znam ludzi którzy nie maja a tam przebywaja 7kier fajny klubik i tam raczej baaaardzo mało młodziezy nieletniej było
|
|
Nie wiecie gdzie jedzie to sie nie wtracajcie. Znam Janka troche lepiej i musze przyznac ze przykro mi z powodu tego co mu sie przydarzylo i zarazem serdecznie wspolczuje mu. Pod przykrywka tropikow kryje sie bowiem skomplikowana i ryzykowna operacja w Tajwanie polegajaca na wymianie zerwanego wczesniej gwintu w d.u,p.i,e . Tak wiec trzymajmy kciuki i badzmy dobrej mysli iz Janko powroci i jak najszybciej znow usiadzie przed swoim 13 calowym monitorem i opowie nam stesknionym mieszkancom, cala hitorie z pseudo wczasow
|
|
ja na lewym oku mam astygmatyzm... i za 3 soczewki na lewe oko zapłaciłem 110 zł (dla porównania za normalne 3 soczewki na prawe oko zapłaciłem 60 zł:P). mam je głównie do jazdy autem i są ok ps zakupy robiłem pani Kalinowskiej
|
|
ale ja go znalem to był moj ziomus i nikt nie bedzie tu gadał ze ktos go powisił i ze u kogos tam w bloku, bo kurwica bierze jak te ploty rozsiewacie, palo to ja cie moge po mordzie zchlastac
|
|
Ja zamawiałam na Al Legionów 7 w Optyku. Tylko trzeba trochę poczekać na sprowadzenie, salony optyczne z reguły nie gromadzą zapasów tych soczewek. Pozdrawiam.
|
|
I będzie tak....przyjedzie baran Ładą na BLMJ numerach z gamoniem na BLMH na statoil i beda wielkich łomżyniaków grać - to drugi problem przyłączenia wioski do łomży.
|
|
nic.. zero pustka... sam piszę... dziwnie tu !!!!
|
|
na benzynie jest wszsytko w porzadku
|
|
Niemiecki Eurosport ma sygnał niekodowany z satelity Astry. Możecie sobie poszukać a to że niemiecki w niczym nie przeszkadza;)
|
|
odgrzewanie zimnego kotleta
|
|
znam dobrego glazurnika ktory kladzie po 30 zl za m a jak duzo metrow to i taniej
|
|
co masz do 17 latek? rozumiem zeby to bylo 15 ;/
|
|
Masakra ...
|