poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bacławski- chory kandydat na wójta

z tego co słyszałam to były takie plany lecz Piątnica nie chce połączyć się z naszym miastem...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bacławski- chory kandydat na wójta

tort to sie zamawia kilka dni wczesniej zeby miec spokojną glowe...

Idź do kolegi , który ma sklep w Łomży , on Ci doradzi co masz kupić z tego co ma w sklepie. Przecież Ty popierasz lokalny handel. Jak kupisz już miniDV to powiedz jak to zrzucisz na kompa?

No , piękną plażę przez 2 lata jej budowy odwaliliście. Pływając od mostu do mostu mam często okazję podziwiać postępy w jej budowie. A tak to kasę macie z podatków Mleczarni , inaczej bieda by piszczała jak w innych gminach.

sie dzieje sie ;)

miniDV zrzuca się prosto. Kamery mają odpowiednie łącza i oprogramowanie. Tak samo jest z zrzutem z HDD czy z flasha. Jedyny "mankament" przy miniDV to czas 1:1 zaś w przypadku innych opcji jest szybciej. Wada - nie wada zależnie jak się na to patrzy.

HD będzie w Polsce standardem czy to się komuś podoba czy nie. Szkoda tylko że sprzedawcy w sklepach nie mówią, że nowe TV w Polsce muszą mieść obsługę mpeg4 bo tak jest w rozporządzeniu odnośnie standardu budowy nowych nadajników. A w W-wie nawet nadajniki już zmieniają.

Kupuj tylko HD lub HD ready. Jak masz dobry nowy telewizor jakośc będzie na 100% widoczna.

Będzie tam kolejny dom weselny.

A nasi kibole raczej nie byli tacy chetni na boks bo na treningu byla grupa 10 osob ktora byla od samego poczatku do konca. Reszta przychodzila na trening 2 lub miesiac i znikali.

ja zakładałam na Sikorskiego 32 AUTO DEPCZYŃSCY. POLECAM

Retro:
- klimat OK
- obsluga nic dodac nic ujac
- jedzenie (brak objawow zatrucia nastepnego dnia)

PS:
- skutki uboczne: zakwasy w nogach, niewyspanie, kac

bestija

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org