poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SELEKCJA

no ładnie, 66000 PLN wpłynęło do kasy miejskiej, super, a łyżew, mimo obietnic, nawet nie ma gdzie naostrzyć.., a prezydenci otwierali, uśmiechali się, poklepywali nawzajem.. ciekawe, dlaczego w butach wtedy byli, nie w pomarańczowych przynajmniej łyżewkach? lodowisko najwidoczniej ma być maszynką do robienia pieniążków :)

- ale prędzej to chyba ten gość w pomarańczowym się wykończy, jest biedak wszędzie... niedługo nosem się będzie podpierał
- umiejsciowienie kasy i magazynu sprzętu niezbyt fortunne, pośrodku ławeczki-szatnie, między którymi kręci się mnóstwo ludzi.. jakieś to wszystko nieopoważne; przecież można byłoby nakładać te łyżwy za "bramką", pokonując ją za okazaniem biletu
- jakość tafli lodowej woła o pomstę do nieba, nawet naturalnie wylewane lodowiska mają mniej dziur, no i czyste są, powierzchnię lodową mają widoczną, ale w Łomży ten biedny cżłowiek w pomarańczowym, gdyby jeszcze miał to czyścić, to wykończyłby się po tygodniu..

amatorszczyzna, widać brak przygotowania logistycznego, chyba nie za bardzo ktokolwiek w ratuszu miał pojęcie, jak to powinno funkcjonować, łyżwy widzieli, ale chyba w telewizji :), te 100 zakupionych par to żenada także.. tydzień temu widziałem jak człowiek dostał zepsute klamerki..

no, ale są i pozytywy, dobrze, że w ogóle jest takie miejsce, choć gdyby nie sponsor lobbysta, to nie byłoby ani lodu, ani tych pięknych lampek dookoła, bo nie miałyby czego oświetlać :(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SELEKCJA

czesc. nielicz na zasilek na islandi.to nie unia

o la la la patrzcie dalej reaguje na Jaś gówno . Facet leżysz a jak juz masz coś sobie podcinać to jaja ale czy ty je masz? Wątpieeeeeeeee. Ha ha ha ha

Czy to już koniec z naszym ukochanym klubem?? http://4lomza.pl/index.php?wiad=13940

w Łomzy (jak w wielu małych miastach) panuje dziwna (sub?)kultura uważająca, jak to jest dobrze w dużych miastach, porównująca inne lokale do czegoś tam itp.

głównym problemem jest to, że ludzie nie mają poczucia własnej wartości i nie są z tego dumni....

U mnie podobnie było z tą legitymacją...

A i żeby była jasność to nie mam nic do Maćka Zajkowskiego. Uważam tylko, że to na pewno nie jego osoba była przyczyną wystąpienia takiej sytuacji.

rzeczywiście jest śnieg

http://www.4lomza.pl/index.php?k=158

Ta sytuacja ma swoj poczatek duzo wczesniej...ciezko jest naprawic tonacy statek, jaki sie dostalo w spadku i to w dodatku na srodku morza... mam nadzieje ze i tym razem uda sie dobic do brzegu...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org