Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAPROSZENIE |
Tak wyglądała dolina Narwi dzisiaj o godz. 4.45: http://plfoto.com/zdjecia/340423.jpg ...zgadnijcie skąd zdjęcie cykane! :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAPROSZENIE |
DaSto-ja Ciebie bardzo proszę, skoro tam tak źle-wracaj do kraju! Szkoda zdrowia;))) A swoją drogą masz niezłego pecha- ja będąc w USA spotykałam samych fajnych Polaków.
|
|
Super fotka :-) Co tak wszystkich na bezsenność wzięło? :-) A na lokalizację obstawiam górę królowej Bony - okolice Starej Łomży. Jakoś tak od Szosy Zambrowskiej. Pozdrawiam. grover
|
|
Nemo ja korzystam z neta z firmy intertor, a nie z dsl-u czy coś w tym stylu. Jak nie wierzysz to mozemy się spotkac i zobaczysz jak ten net chodzi, a z telekomunikacji to ja korzystałem kiedys z modemu i dziękuję, raz połaczyło mnie z 0700.................. i 500zł przyszło za neta od tamtej pory nie korzystam z tp, wolę INTERTOR - Stanowczo!
|
|
Moze mi jeszcze wmowisz ze to jest host Intertora (---.internetdsl.tpnet.pl) ?? Bo z niego wysylasz swoje posty;/ Po drugie teraz w TP masz za 90zl lacze 320kbps/ a za 130zl 640kbp/s. I ciekawe jak dlugo korzystasz z uslug tej firmy tydzien, a moze dwa tygodnie ??
|
|
He he he - blisko byłem :-) Tak coś czułem, że to tam. Pozdrawiam. grover
|
|
omg czlowieku ty masz rozdwojenie jazni czy co ? o czym ty wogule do mnie muwisz ? ty powinienes sie leczyc chyba bo ci chyba ta matura z niemca to na muzg padla i myslisz ze jestes jakis fafarafa ? jak masz jakis problem to muw a nie wypisujesz jakies historie z dziecinstwa. czy tu wogule rozumiesz co piszesz ? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Redds: "To zostawcie NORD...........Ma i przejdzcie do INTERTORU tu macie prędkość ściągania sięgającą do 128 kb, a nie jak w waszym przypadku 6 czy nawet 3." Redds, z tego co czytalem na forum naprawde malo wiesz o informatyce :-), zeby nie wiedziec co to jest host :P. Ale widze, ze masz tez mylne pojecie o jednostkach w jakich sie mierzy transfer :-). Czy wiesz czym sie rozni Kb/s od KB/s ?
|
|
Chłopie, to jak Ty miałeś słuczki, nie zapinasz pasów, nie włączasz świateł, zawracasz gdzie nie wolno i robisz inne głupoty, typu dajesz sie klepać babom po tyłku samochodu.... dobrze, że nie dali Ci do tej pory Prawa Jazdy. Zgroza, nie siadaj do samochodu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |