Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyniki wyborów -Dom Opieki na ul.Polowej |
hej :) ja uczestnicze w zajęciach w MDKDŚT w Łomzy na wojska polskiego i powiem ze panuje tam bardzo sympatyczna atmosfera:) tworzone tam sa formacje taneczne dla ludzi którzy zyją tym tancem... jest tzw "nabór" to jest grupka młodziezy ktora uczy sie choreografi pod okiem dobrego instruktora :) UWAGA!!! są takze organizowane warsztaty (dla niewiedzących to są takie zajecia) z intruktorami z całego świata, np z Justyną z Lodnyną, albo Marvinem :) W MDK są zajecia z break dance (dla chłopaków) i hh/new style Uczymy sie takze innych styli tanca jak np hause czy dance school (albo hool) nie pamietam dokąłdnie jak to sie pisze;) ZAPRASZAM :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyniki wyborów -Dom Opieki na ul.Polowej |
Ja slyszalem ze nissan Primera Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
janek czy ja cos napisalem na policje albo ze jestem buntownikiem ogarnij sie i zacznij wiecej czytac a nie pisac bo piszesz sam nie wiesz co ... nikt cie na zywo nie slucha szukasz znajomych online ?? co jeden temat masz durniejsze wypowiedzi ... nie ma tematu w ktorym bys sie nie wypowiedzial daj na wstrzymanie nie masz nic ciekawego do powiedzenia nie mow nic ...
|
|
wlasnie kupilam tzn ze w tym sklepie a bylo to dosc dawno...nie wiem co tu nie zrozumiale..
|
|
jas poprostu jest juz tak pojechany ze juz gorzej byc nie może...go poprostu to boli w głebi duszy...on myśli ze pisząc te swoje pierdoły to kogos podenerwuje...niech sobie mysli...aj jasiu..
|
|
Siłownia Zibi i bez gadania jest tam tylko najlepszy towar i doświadczona osoba która Ci dobrze doradzi!!
|
|
MŁoda chyba tak brak sponsorów ;D
|
|
A ja go polecam nagrywał mi wesele i wszystko było OK!!!! uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Najwidoczniej nikt niewie co tam się stało..... DiDi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |