Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nerwowa posłanka |
ja też mam Polsat i jestem zadowolony. jeszcze teraz dodali kanały BBC to w ogóle super jak dla mnie :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nerwowa posłanka |
no to ładnie ;-)) trzeba go wnamierzyć i wpuścić manto :-DD szczyt szczytów :-D zaczynać od zera... ehh Ekipe z GPSoowego Jeepa do dzieła ;-)) pokażmy,na co nas stać ;-DD
|
|
Widać kto się na czym zna. Pecunia non olet.
|
|
Dran z poprawianiem przedmiotu na Poznańskiej to jest tak. Jak uwalisz coś w pierwszy semestrze to poprawiasz z pierwszym rokiem na swoim trzecim semestrze i nikogo nie obchodzi, że akurat w tym czasie wypadają ci inne zajęcia. Masz warunek masz poprawić a jak sobie zrobisz tyły z innego przedmiotu to twoja sprawa w dziekanacie mają to gdzieś władze uczelni z tego wynika też mają to gdzieś. To jako przestroga dla tych co nie mają warunku a mogą go mieć, uczcie się bo to już dwa dobre powody. kiernek, tam pisze poprawka. Jak w terminie nie zdasz egzaminu to masz dwa terminy poprawki. Potem jest warunek. I temat tamtego artykułu może dotyczyć tylko poprawek a nie opłat za warunek. I tym optymistycznym akcentem życzę sukcesów studentom PWSIiP i więcej solidarności bo tylko tak coś wywalczycie dla siebie.
|
|
a szmaty w lumpex-ach!!!!!!!!! _________________--
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |