Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Subotnik Ziemkiewicza: Hodowanie pisowców |
A ja wam powiem że najlepsza pizza jest w Rzymie na via Cilenta3.I tańsza niż w Lomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Subotnik Ziemkiewicza: Hodowanie pisowców |
Szkoda wogole o tym gadać, te całe 4lomza to już jest nic nie warty portal :|
|
|
chu*owa, jak płyta jest robiona dla kasy to tak właśnie jest ! Może małolatom sie spodoba bo troche przkleństw jest, ale robiąc płyte nie myśli się o największym zysku ze sprzedaży, bo wtedy płyta jest do dupy i tyle.
|
|
2 poprzednie plyty "pezia" byly o wiele lepsze (dla mnie). no, ale jak sam tytul mowi jest to MUZYKA ROZRYWKOWA :)
|
|
Nie bijcie się dziewczyny ;-) :D :D :D :D
|
|
Nie potrzeba wyboru bo łomżyńskie dziewczyny są wszystkie piękne i pięknie grają.
|
|
Jezeli chodzi o reprezentacje to oczywiscie Katarzyna Skowrońska,a z lomżyńskiego zespolu Natalia Śleszyńska-libero
|
|
Zmiłujcie sie myślałem ze ani 1 normalnego posta nie ujze W 100% zgadzam sie z wypowiedzia wowo ! Trzeba miec pojecie jak ulozyc takiego psa ! Przeczytalem 2 ksiazki romawiam z ludzmi majacymi te psy i wkoncu zdecydowalem sie na kupno ! Przyznam oczywiscie ze ten pies nie jest dla wszystkich ! Nigdy nie sprzedalbym Amstaffa kolesiowi dla ktorego ten pies potrzebny jest dla podniesienia wlasnego "ego " Dlamnie ta rasa jest jak najbardziej OK Pozdrawiam !
|
|
boze jakie z was debile po pierwsze to skowronska milena a nie katarzyna kto wam takich glupot nagadal??kazda jest ladna ale liczy sie gra a nie wy tylko na dupy patrzycie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |