czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trafi do nas więcej imigrantów

bez wzgledu co wyslesz (czy telefon czy cegle) jesli bedzie to zwykła paczka bez podania wartosci poczta oddaje cos okoo 60 zł. Tylko w przypadku gdyby paczka została wysłana jako wartosciowa z podana wartoscia 350zł wtedy dostał bys 350zł w przypadku zaginiecia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trafi do nas więcej imigrantów

a gdzieś tam na zawadzkiej chyba w tym sklepie z grami było to.

Szukam dobrego okulisty w Łomży dla dziecka.

Katarzyna ja mam stolik do sprzedania pod rtv chetnie wysle fotki odezwij sie na gg 3562396

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

i Tak czerwone sanki sa lepsze a wierzba tez ma kanty

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Nad eldomem DR Grochocki lub DR POPPE

Ciekawe kto byl taki zdesperowany lub naiwny :) Za 200 zl to mam 2,8 GHz :>

Pifpaf

Dajcie spokoj z poczta polska. Uzywac PP do wysylania waznych przesylek to tak jakby jezdzic furmanka po autostradzie.

Ma ktos moze do sprzedania prace na ustny polak pt: "literckie portrety par malzenskich" ???

"Autor: gans (---.lom.netster.pl)
Data: 19-10-07 15:22

od kiedy dorosly czlowiek to dziecko..spięci jestescie czy jak, zawsze kłutnie gdy ktos wypowiada wlasne zdanie brak tolerancji i szacunku i to sąwazniejsze rzeczy od kultury

zycie"

Normalnie, np intelektualnie, emocjonalnie lub spolecznie. Znam wielu takich ludzi, ktorzy jeszcze nie dorosli do swojego wieku biologicznego.

wcale nie kazdy :]

Poza tym, jak wspomnialem, nie jest bielegalnym sciaganie piratow. Nielegalnym jest ich rozpowszechnianie.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

A potem bedziesz jeczal ze pracy nie masz.

Signature will be available soon. Please wait ;)

Dzięki za podpowiedzi ;))) dalej nie wiadomo jak jeździć dziś bym walnęła w gościa który wyjeżdżając ze stokrotki miał pół auta na białych trójkątach namalowanych po to żeby się przed nimi zatrzymać a nie na nich ustać i jeszcze zdziwiony że zachamowałam (kierunek miałam wyłączony czyli jadę prosto nie wszyscy jadą do stokrotki) Natomiast wczoraj jadę z zawadzkiej po strzałeczkach na księcia a jakiś debil pacha się na mnie bo zjerzdźał do stokrotki z ronda.Może niech narysują te rondo i zaznaczą jak na nim jeździć kto ma pierwszeństwo bo ja to już jadę na czują albo tak jak napisał bazyl14
aleluja i do przodu się wyklepie ;)))

PS.kaschia jak znasz tak świetnie przepisy drogowe to co znaczą 3 zielone światła. Czyli jedziesz sobie autem i nagle widzisz święcą się na raz 3 zielone światła 2 poziomo i 2 pionowo ??

Pozdrawiam

z huty drzewieckiej opalanej wodą :D

nie tu nie o to chodzi ja wysłałem go na poczcie w skrzynce on nawet nie był...a poczta tylko przedluza sprawe i nie ma sensu sie z nimi pier...bo i tak nic dobrego z tego nie bedzie.Wiecej poprostu nie skorzystam i wam tez nie radze.

poczekamy.. a wtedy wszystko będzie jasne ;)

bo byli w grupie fajni mężczyźni ;)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Dzis widzialam ze na rynku mieli szczeniaki husky :) pieeeeeeekne :))

Signature will be available soon. Please wait ;)

Hanes może i masz racje że trzeba poczekać aż się zderzą auta wtedy ciekawa jestem jak nasza policja rozstrzygnie który z kierowców miał pierwszeństwo. Gazela jedź tak jak ja na czuja ;)))

Zadałam zagadkę dla kierowców tych co niby umieją dobrze jeździć o 3 zielonych światłach i jak wiecie co to znaczy (co to jest) ??podpowiem że takie sytuacje zdarzają się tylko nocą
Pozdrawiam

Czy to prawda że rasowy haski ma jedne oko niebieskie koleżanka mojej córki ma takiego psa z jednym okiem niebieskim i tak szczerze mówiąc to jak zostałam sama z nim w domu to się bałam patrzeć mu w oczy , z kanapy nie zeszłam ;((

loosac - swietna sygnaturka :)

idz do jakiegos księdza na plebanię do kościoła na wyszyńskiego "ambroziaka".powiedz o co ci chodzi a może wpuszczą cię na wieże widokową na kościele co jest.tam na pewno sa fajne widoczki do porobienia fotek.

Zapraszam do robienia zdjęć panoramy Łomży od strony zachodniej. Dach powyżej VI piętra. Cała Łomża w zasięgu; kościół Św. Brunona, ul. Żeromskiego, Górka Zawadzka itd.. Wczoraj na przykład była znakomita przejrzystość, można było czytać napisy w Piątnicy... Czas najlepszy do zdjęć to południe lub ok. godz. 13-14 do 15-tej. Możemy także robić zdjęcia wieczorne ze statywu. Ja mam tutaj taki statyw. Pożądana lustrzanka z teleobiektywem powyżej 200-300 mm. Kontakt "via mail only"

Pifpaf

Zima idzie , a u mnie jeszcze kartofle nie wykopane.Na szczęście cała wieś zoobligowała się Mi pomóc to może wspólnymi siłami do poniedziałku wykopiemy.

A nawet dwie

na sosnowej chyba ale nie jestem pewnien

Xmen możesz napisac cos na temat zarobków i co mozna zabrac ze

sobą jadąc do Islandii no I jeszcze jak długo jesteś już tam no i jak wogóle

jest tam możesz porównac jak gdzies byles w innym kraju ,dlatego pytam

bo wylatyje w sobotę do Reykjawiku ? ?

waldek27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org