piątek, 20 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Społeczny komitet budowy pomnika

Brawo Anno!!! :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Społeczny komitet budowy pomnika

Bosz......przedłużać sobie włosy, gwiazdy telewizji to tak, ale tak normalnie? Tu? w Łomży?

A co w tym dziwnego .....nie rozumiem....jż teraz potrzeba mi tylko płynu do zdejmowania zgrzewów.....

Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.lomza.mm.pl)
Data: 11-10-07 14:41

Metoda keratynowa polega na przedłużeniu pasemkami z końcówką keratynową. Zawarta w łusce keratyna jest słynna z wartości regenerujących więc można ją stosować na suche i zniszczone włosy. Polega na opleceniu łuską naturalnego włosa i zgrzaniu zgrzewarką o niskiej temperaturze,Zgrzew taki jest praktycznie niewidoczny. Przy tej metodzie nie ma możliwości zsunięcia się pasemka.

ja nie wiem ....nie pytam się co to metoda kreatynowa tylko w drugim kierunku...

Nie, Dran'iu to rzeczywistość.

Kiedy moje dziecko było malutkie - poszukiwałam niani. Miałam wrócić do pracy za 600zł netto. Zgłosiła się pani, emerytka, która powiedziała, że zajmie się dzieckiem za tyle i tyle oraz uprzedziła, że życzy sobie dodatkowo posiłków dla siebie.

Zrezygnowałam, bo znalazłam kogoś innego. Nie każdego stać na taką opiekunkę.

Ja, pracując na pewnym stanowisku w Łomży wiem doskonale, że w Warszawie mogłabym otrzymac wyższe wynagrodzenie (dwu, może trzykrotnie wyższe). Ale żyję tu. Pracuje tu. Zarabiam, ile mogę zarobić.

Czy ktoś kiedykolwiek w Łomży zatrudnił osobę do opieki nad dzieckiem za 3000?

Ile płacicie nianiom swoich dzieci?

400 zł. za 8 godzin, czasem krócej.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

wiesz kiernek nie mialem czasu przeczytac tego forum bo mnie nie bylo w Łomży i nie mialem dostepu do neta przez miesiac ...

... to niech osoba ktora ma same wady szuka osoby ktora ma same wady,a osoba ktora ma same zalety niech szuka osoby ktore ma same zalety ;]
Ewentualnie osoba ktora ma wady powinna je zmienic na zalety,jezeli jest z osoba ktora ma zalety :)

buldog_angielski...
a nie wiem ....nie pytam się co to metoda kreatynowa tylko w drugim kierunku...

Jak byś nie zauważyła...on tego do Ciebie nie pisał...-.-
tylko do INNEJ OSOBY(!!!!)która nie wie co to są te zgrzewy...

witam:)

luizfernandez: mysle ze chodzenie z lysym lbem to dobra i wlasiwa alterantywa dla bycia strachem na wróble;)

ile mam powtarzasz huje ze nik niema nic do mnie..niejestem kobieta i niemam 16 lat....niezmieniajcie tematu

wlasnie wstalem, dzien dobry

Za to jesteś wulgarnym wytworem swoich rodziców

Kolezka ktory pracuje na rybakach dorabia sobie po pracy,wiec niepowinno byc drogo!jak bedziesz zainteresowana(y) to napisz jakos ise skontaktujemy i dam ci namiary!Pozdro

kasienka16: jak masz problem to zmień nick

a po 2 zrób jak Ci bartes powiedział, nikogo nie obchodzi to czy ich lubisz czy też nie. Ciekawe co by było jak by tak weszli i komuś z Twej rodziny krzywdę zrobili. Też byś nie zadzwoniła bo i ch nie lubisz? To jest wg mnie chore podejście do sprawy. Znieczulicą mi to śmierdzi

Fajna sprawa, tyle ludzi interesuje się krwiodawstwem i wszyscy wszystko wiedzą... Jakie przywileje (właściwie uprawnienia) były kiedyś, a jakie są teraz, kto co komu sprzedaje itp, itd...
Tak na prawdę kiedyś szpital płacił za krew nawet kiedy jej nie potrzebował. A tak! Stacja krwiodawstwa była częścią szpitala i za prąd, wodę, ciepełko,powierzchnię użytkową, preparaty, pracę ludzi (lekarze, pielęgniarki, laborantki, sprzątaczki) nawet za papier toaletowy i mydło w łazience - żeby o osławionej czekoladzie nie wspomnieć - płacił! i były to duże pieniądze. A co jak nikt nie przyszedł oddać krwi. Kasa w błoto...
Teraz za krew nik stacji krwiodawstwa nie płaci. Opłata obejmuje koszty pobrania, przechowania i przygotowania do przetoczenia krwi. Ona sama, jako "surowiec" nie jest wliczana w cenę. Szpital płaci tylko za te jednostki krwi, które są mu potrzebne. Koszt worka krwi poniesiony przez szpital staje się więc mniejszy. To jasne dla każdego z odrobiną wyobraźni ekonomicznej.
Uprawnienia dawców?? interesujący temat.... Moim zdaniem nie ma takiej nagrody, która byłaby adekwatna do tego, co robią krwiodawcy. Mogą mieć różne powody i motywacje, by7 to robić. Każdy jednak decydując się na oddawanie krwi, powinien mieć świadomość, że jest to działanie bezinteresowne. Tęsknota za przywilejami z czasów komuny, jest więc tęskonotą za nią samą. A naprawdę właśnie wtedy wypaczony był HONOROWY charakter krwiodawstwa.
Wszyscy, którzy nieoglądając się na korzyści z tego rodzaju działalności zasługują więc na miano PRAWDZIWYCH LUDZI.
Pozdrawiam Was serdecznie. Tak trzymać!!! Każdy z nas możę kiedyś potrzebować krwi - oby nie musiał czekać!

Kasienka , tak pomijajac myśl przewodnią tego wątku - Ty masz pisiorka czy szparke wkoncu ?? Wez sie okresl dziewczyno/chlopie hee

i jak dobrze pamietam w IST cośtam kombinują

Zbych

Ja tam nie raz miałem zajscia z policją ale żeby ich nie było to by sie wszyscy pozabijali.

Lady_D- przeslij mnie jeszcze jedna to bedzie nas juz troje

gry.elomza.pl:27015 Lomza CLANWARS @ ist.elomza.pl

Po co kupowac, jak nietrudno napisać ?

tia

no najłatwiej tak powiedzieć jak XX... wstyd...

Chiałbym zabudować balkon ,czy możecie polecić mi jakąś solidną firmę i może wiecie jak wachają sie ceny? Dzięki z góry.

Różny kolor oczu nie jest regułą.
Polecam różne strony o tej rasie, m. innymi tą:
http://www.ols.vectranet.pl/~husky/husky.htm
I.

A żyto już wykosiłeś.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org