Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dla tych co głosowali na Komorowskiego |
Przecież Kościół organizuje klonie dla biednych dzieci!!!Z całej diecezji łomżyńskiej!! Wiem, bo sama byłam jako wychowawca i uwierzcie mi-większość dzieci była za darmo,pozostałe płaciły symboliczne kwoty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dla tych co głosowali na Komorowskiego |
Tadeusz Gaszyński, ewentualnie Czesław Jakołcewicz Szkoda, że G. Lewandowski nie ma papierów na prowadzenie drugoligowego zespołu i w końcu dziadki z PZPN nakażą władzom ŁKS-u znalezienie kogoś z papierami. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Mariusz Wdowczyk
|
|
Mozesz tez zastanowic sie nad ofertami sieci komorkowych (Blueconnect etc.), ale tutaj duzo juz zalezy od miejsca korzystania - czyli sygnału ktory jest w stanie wyemitowac nadajnik. W Łomzy zbyt wielkich transferow raczej nie uzyskasz, w większości kraju są to prędkości na poziomie modemowym. Jezeli o taka mobilnosc Ci chodzi to musisz sie rozejrzec za takim rozwiazaniem. A co do stacjonarnego internetu to wystarczy zwykly router radiowy i laptop z sieciowa karta bezprzewodowa i masz radio w calym mieszkaniu.
|
|
Darck: 100m? chyba przez grube i zbrojone ściany _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Odniosę się do kilku wypowiedzi: 1. Toronto pisze: cyt: "pamiętam......... gorace bulki nadziewane grzybami, zapiekanki, oranzade, i picie z torebki ze slomka, bar mleczny. Puszki cola i pepsi, czekoladki mars, twix, snickers. Pamietam pewex i te fajne lizaki Chupa Chups............. Sabrina, Samantha Fox, Papa Dance, Modern Talking, Italo Disco.... Uwielbiam lata 80 nawet teraz". Bardzo długo dorastałaś. Chyba, że lata 80" to w Twoim wypadku 1988-1989 rok. Wcześniej, przed cytowanym rocznikiem takie rzeczy jak puszki coli to tylko w ERZE! W latach 80" (81-83 - stan wojenny) to nawet octu byś nie kupiła a Ty bredzisz tu o snickersach, coca coli i pepsi. Zapiekanek też wtedy nie było. PERKOZ: Oś Waryńskiego to jedno a ul. Turlejskiego to drugie. Niektórzy potocznie w tamtych latach nazywali ogólnie to skupienie: "WARYNIAK".
|
|
Hmmm :) cóz ze wspomnień z dzieciństwa. Napewno to będa salony gier :D flippery itp :)) gumy turbo , żółwie ninja :P , kaczor donald i tym podobne:),napoje w "torebkach" Może ktoś kiedyś przy Szkole "Jedynce" na Reymonta jak dobrze pamiętam na tej górce był/y takie zabawki z drewna? Czy to jakiś smok czy coś był ;)?
|
|
Ojj czuubek ale Ty chłopie masz wybujałą fantazję :) bez obrazy oczywiście..:P heh jak ktoś napisał,tarcza antyrakietowa przy zbiorniku gazu coś nie tak :D
|
|
Poprostu Białostoczanie nudzą się w swoim "wielkim" pod względem możliwości jak i wielkości mieście :P wiedzą,że Łomża to MIASTO i przyjeżdzają na wycieczki :P apropos Jagielończyków :D "Trafi kosa na kamień" :))
|
|
sokol- sam jak ta masakra.
|
|
uwaga: wrefresh wspycham wsrane tematy w wprzepasc.
|
|
Adall bo moze nie wiesz ale istanieje mozliwosc studiowania na uczelni nie tylko w swoim miejscu zamieszkania ale np w olecku;p
|
|
Jak czytam od pewnego czasu na różnych forach, że ktoś proponuje trenera, nie mając pojęcia o umiejętnościach wymaganych od szkoleniowca na poziomie II ligi, to mam dobrą radę niech skupi się na piłkarzykach, grze, gdzie wrzuci kuleczkę i sobie popstryka. Podawanie nazwisk trenerów, którzy prowadzili ŁKS w III lidze i drużyna miotała się od zwycięstwa do porażki i na odwrót , bo wszystko było kwestią przypadku, jest śmieszne i wzbudziłoby pewnie śmiech w całym środowisku piłkarskim II ligi. Trener musi mieć określone osiągnięcia na poziomie na jakim gra drużyna, u nas to II liga. Pewnie i trafiają się "talenty" z III ligowym dorobkiem, ale eksperymentowanie w Łomży może przykro się skończyć. Nie powinien to być objazdowy cwaniak, który zamówi sobie kilkutysięczną pensję, siedzi dopóki nie poznaja sie w klubie, że guzik umie i rusza dalej szukać kolejnych klubów. Wybór jest trudny, to nie rzucanie nazwisk, jak ślina przyniesie. Mądra decyzja Zarządu, to dobre ustawienie, szkolenie drużyny, wzmacnienia wartościowymi zawodnikami, a co za tym idzie także wyniki na boisku.
|
|
Adall ale co ja mam zrobic?? nie mam czym dojezdzac do szkoly a wiecej niz 2 tys nie mam na auto.. z buta chodzic??
|
|
Żak to zlewka... watpie zebys cos po tym mial. szkola w lomzy jest dopiero od roku i jak narazie kazdy tam robi co chce. proponuje medyk za darma i chociaz czegos naucza:) szkola ma renome w calej polsce i chetnie zatrudniaja po tamtejszej np farmacji czy po ratownictwie medycznym. jest jeszcze farmacja platna ale tam nie ucza wiec ida tam dzieci aptekarzy ktore maja gdzie sie pozniej zaczepic:) pozdrawiam;)
|
|
A ja polecam szkołę w Not sam uczęszczałem tam i jest zadowolony .
|
|
gdzie w Łomży można zjeść dobry i tani kebab? z tego co sie orientuje to są tylko na dworcu i to tez nie zawsze dobre
|
|
Madaj masz rację, ale po co komplikować sobie życie tymi wszystkimi szufladkami? Każdy pisze co pamięta i już. A bar mleczny rzeczywiście był. Serwowali tam przepyszne leniwe pierogi:) Do tej pory pamiętam ich smak! rudy błazen z druhem
|
|
Na dworcu od strony "wiaty"-najlepszy:) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
od strony wiaty byl kiedys naprawde dobry ostatnio bralem - i niestety dziadowski:( teraz chyba bedzie ciezko z dobrym kebabem
|
|
Haha, uważaj bo cię ktoś zaraz wystrzela, masz rozgłośnię piracką :P:P:P
|
|
w domu
|
|
najgorsza jaka może być w 4 porach roku tylko w savanie
|
|
Teraz rodzi wyż demograficzny z przełomów 70 i 80-ego roku to dlatego, potem będzie zniżka;)
|
|
no i dobrze ,że żyje:) będzie od kogo kasę ściągnąć:) jeszcze powinien dostać porządny wpier..ol i zakaz prowadzenia autek:) jeden drugi by taką karę dostał to by była dobra przestroga skoro nic nie działa na pijących i jadących :( Ares
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdzie można kupic tanio mz 150 lub 251 w okolicach łomzy? Zbych
|