piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dla tych co głosowali na Komorowskiego

Przecież Kościół organizuje klonie dla biednych dzieci!!!Z całej diecezji łomżyńskiej!! Wiem, bo sama byłam jako wychowawca i uwierzcie mi-większość dzieci była za darmo,pozostałe płaciły symboliczne kwoty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dla tych co głosowali na Komorowskiego

Tadeusz Gaszyński, ewentualnie Czesław Jakołcewicz
Szkoda, że G. Lewandowski nie ma papierów na prowadzenie drugoligowego zespołu i w końcu dziadki z PZPN nakażą władzom ŁKS-u znalezienie kogoś z papierami.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Mariusz Wdowczyk

Mozesz tez zastanowic sie nad ofertami sieci komorkowych (Blueconnect etc.), ale tutaj duzo juz zalezy od miejsca korzystania - czyli sygnału ktory jest w stanie wyemitowac nadajnik. W Łomzy zbyt wielkich transferow raczej nie uzyskasz, w większości kraju są to prędkości na poziomie modemowym. Jezeli o taka mobilnosc Ci chodzi to musisz sie rozejrzec za takim rozwiazaniem.
A co do stacjonarnego internetu to wystarczy zwykly router radiowy i laptop z sieciowa karta bezprzewodowa i masz radio w calym mieszkaniu.

Darck: 100m? chyba przez grube i zbrojone ściany

the thruth tracker

Odniosę się do kilku wypowiedzi:
1. Toronto pisze:
cyt: "pamiętam......... gorace bulki nadziewane grzybami, zapiekanki, oranzade, i picie z torebki ze slomka, bar mleczny. Puszki cola i pepsi, czekoladki mars, twix, snickers.
Pamietam pewex i te fajne lizaki Chupa Chups.............
Sabrina, Samantha Fox, Papa Dance, Modern Talking, Italo Disco....
Uwielbiam lata 80 nawet teraz".

Bardzo długo dorastałaś. Chyba, że lata 80" to w Twoim wypadku 1988-1989 rok. Wcześniej, przed cytowanym rocznikiem takie rzeczy jak puszki coli to tylko w ERZE! W latach 80" (81-83 - stan wojenny) to nawet octu byś nie kupiła a Ty bredzisz tu o snickersach, coca coli i pepsi. Zapiekanek też wtedy nie było.

PERKOZ: Oś Waryńskiego to jedno a ul. Turlejskiego to drugie. Niektórzy potocznie w tamtych latach nazywali ogólnie to skupienie: "WARYNIAK".

Hmmm :) cóz ze wspomnień z dzieciństwa. Napewno to będa salony gier :D flippery itp :)) gumy turbo , żółwie ninja :P , kaczor donald i tym podobne:),napoje w "torebkach"

Może ktoś kiedyś przy Szkole "Jedynce" na Reymonta jak dobrze pamiętam na tej górce był/y takie zabawki z drewna? Czy to jakiś smok czy coś był ;)?

Ojj czuubek ale Ty chłopie masz wybujałą fantazję :) bez obrazy oczywiście..:P
heh jak ktoś napisał,tarcza antyrakietowa przy zbiorniku gazu coś nie tak :D

Poprostu Białostoczanie nudzą się w swoim "wielkim" pod względem możliwości jak i wielkości mieście :P wiedzą,że Łomża to MIASTO i przyjeżdzają na wycieczki :P apropos Jagielończyków :D "Trafi kosa na kamień" :))

sokol- sam jak ta masakra.

uwaga: wrefresh

wspycham wsrane tematy w wprzepasc.

Adall bo moze nie wiesz ale istanieje mozliwosc studiowania na uczelni nie tylko w swoim miejscu zamieszkania ale np w olecku;p

Jak czytam od pewnego czasu na różnych forach, że ktoś proponuje trenera, nie mając pojęcia o umiejętnościach wymaganych od szkoleniowca na poziomie II ligi, to mam dobrą radę niech skupi się na piłkarzykach, grze, gdzie wrzuci kuleczkę i sobie popstryka.

Podawanie nazwisk trenerów, którzy prowadzili ŁKS w III lidze i drużyna miotała się od zwycięstwa do porażki i na odwrót , bo wszystko było kwestią przypadku, jest śmieszne i wzbudziłoby pewnie śmiech w całym środowisku piłkarskim II ligi.

Trener musi mieć określone osiągnięcia na poziomie na jakim gra drużyna, u nas to II liga. Pewnie i trafiają się "talenty" z III ligowym dorobkiem, ale eksperymentowanie w Łomży może przykro się skończyć. Nie powinien to być objazdowy cwaniak, który zamówi sobie kilkutysięczną pensję, siedzi dopóki nie poznaja sie w klubie, że guzik umie i rusza dalej szukać kolejnych klubów.

Wybór jest trudny, to nie rzucanie nazwisk, jak ślina przyniesie. Mądra decyzja Zarządu, to dobre ustawienie, szkolenie drużyny, wzmacnienia wartościowymi zawodnikami, a co za tym idzie także wyniki na boisku.

Adall ale co ja mam zrobic?? nie mam czym dojezdzac do szkoly a wiecej niz 2 tys nie mam na auto.. z buta chodzic??

Żak to zlewka... watpie zebys cos po tym mial. szkola w lomzy jest dopiero od roku i jak narazie kazdy tam robi co chce. proponuje medyk za darma i chociaz czegos naucza:) szkola ma renome w calej polsce i chetnie zatrudniaja po tamtejszej np farmacji czy po ratownictwie medycznym. jest jeszcze farmacja platna ale tam nie ucza wiec ida tam dzieci aptekarzy ktore maja gdzie sie pozniej zaczepic:) pozdrawiam;)

A ja polecam szkołę w Not sam uczęszczałem tam i jest zadowolony .

gdzie w Łomży można zjeść dobry i tani kebab? z tego co sie orientuje to są tylko na dworcu i to tez nie zawsze dobre

Madaj masz rację, ale po co komplikować sobie życie tymi wszystkimi szufladkami? Każdy pisze co pamięta i już.
A bar mleczny rzeczywiście był. Serwowali tam przepyszne leniwe pierogi:)
Do tej pory pamiętam ich smak!

rudy błazen z druhem

Na dworcu od strony "wiaty"-najlepszy:)

Signature will be available soon. Please wait ;)

od strony wiaty byl kiedys naprawde dobry ostatnio bralem - i niestety dziadowski:( teraz chyba bedzie ciezko z dobrym kebabem

Haha, uważaj bo cię ktoś zaraz wystrzela, masz rozgłośnię piracką :P:P:P

w domu

najgorsza jaka może być w 4 porach roku tylko w savanie

Teraz rodzi wyż demograficzny z przełomów 70 i 80-ego roku to dlatego, potem będzie zniżka;)

no i dobrze ,że żyje:) będzie od kogo kasę ściągnąć:) jeszcze powinien dostać porządny wpier..ol i zakaz prowadzenia autek:) jeden drugi by taką karę dostał to by była dobra przestroga skoro nic nie działa na pijących i jadących :(

Ares

Treść jest ukryta

Gdzie można kupic tanio mz 150 lub 251 w okolicach łomzy?

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org